Pages

Support Penaja

Sunday, August 7, 2011

Kapal layar bertembung dengan kapal kargo

Posted by mykhalis On 11:20 AM 10 comments


Khalis tak suka dan tak pernahpun meresa nak tengok perlumbaan kapal layar.Mungkin sebab duduk di tepi pantai buatkan Khalis tak hairan dengan aktiviti pantai. Tapi apa yang korang tengok ini disaksikan live oleh ratusan orang kerana ianya terjadi ketika perlumbaan mingguan Isle of Wight. 


Apa yang memelikkan, kapal layar umpama hilang arah atau tidak sedar dengan kehadiran kapal kargo yang melalui kawasan itu. Akibat pelanggaran itu, kapal layar rosak dan terpaksa di tunda dan seorang krew dihantar ke hospital kerana kecederaan kepala..

 Persoalan yang tiada kaitan di sini.. Best ke tengok Monsoon Cup?!


Sumber : DailyMail


10 comments:

tak best langsung...tp bila kita alami sendiri cara nak kendali kapal layar..mungkin agak best disitu

die nak buat experiment kot khaliss, HAHA!

pelik jugak tu.. kih kih

monsun utk lingkup duit je.. kih kih kih

@MFI
tak taula badan Khalis larat tak nak handle kapal layar..wahaha

@Cik Eliza a'ah la tue.. eksperimen dilanggar kapal..hehe

@ArulchelseA hahaha..tapi kerajaan kata untung banyak tue

Isle of Wight...best! Monsoon Cup??hurmmm...

@Areen wahhh..pernah tengok ke? Khalis tak lyn pon.hehe

wooo....monsun cup nih...ermm...xpnah tgk pun ><

@lisa lis samalah..Khalispun tak pernah

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...