Kapal layar bertembung dengan kapal kargo


Khalis tak suka dan tak pernahpun meresa nak tengok perlumbaan kapal layar.Mungkin sebab duduk di tepi pantai buatkan Khalis tak hairan dengan aktiviti pantai. Tapi apa yang korang tengok ini disaksikan live oleh ratusan orang kerana ianya terjadi ketika perlumbaan mingguan Isle of Wight. 


Apa yang memelikkan, kapal layar umpama hilang arah atau tidak sedar dengan kehadiran kapal kargo yang melalui kawasan itu. Akibat pelanggaran itu, kapal layar rosak dan terpaksa di tunda dan seorang krew dihantar ke hospital kerana kecederaan kepala..

 Persoalan yang tiada kaitan di sini.. Best ke tengok Monsoon Cup?!


Sumber : DailyMail


Comments

MFI said…
tak best langsung...tp bila kita alami sendiri cara nak kendali kapal layar..mungkin agak best disitu
Cik Eliza said…
die nak buat experiment kot khaliss, HAHA!
ArulchelseA said…
pelik jugak tu.. kih kih

monsun utk lingkup duit je.. kih kih kih
mykhalis said…
@MFI
tak taula badan Khalis larat tak nak handle kapal layar..wahaha
mykhalis said…
@Cik Eliza a'ah la tue.. eksperimen dilanggar kapal..hehe
mykhalis said…
@ArulchelseA hahaha..tapi kerajaan kata untung banyak tue
Areen said…
Isle of Wight...best! Monsoon Cup??hurmmm...
mykhalis said…
@Areen wahhh..pernah tengok ke? Khalis tak lyn pon.hehe
lisa lis said…
wooo....monsun cup nih...ermm...xpnah tgk pun ><
mykhalis said…
@lisa lis samalah..Khalispun tak pernah

Popular Posts