Pages

Support Penaja

Wednesday, August 10, 2011

Wordless Wednesday : Dasar kucing!! masa nak membaca, masa tu lah...

Posted by mykhalis On 1:26 PM 20 comments


20 comments:

cuak aku..mata dia tajam menikam..

haha..maca marah je kucing tuh :D

hahah...ia nak bermanja je tu

janggut kite lagi la terus baring atas buku tu. hahah

@yatie Awang time nak baca time tula nak bermanja

@cik sakdi kalau terlebih manja mesti jadi camtu

@KhaiRinkucing semua jenis sebenarnya..wahahha

cehh!! langsung tiada perasaan bersalah! gebu-sedap peluk ni.. ;)

comelny kucing, brgesel2 nak cari prhtain tuan dia la tu....so sweet :)

hahahahaha...mcm kucing ksygan kita dulu..time kita nak mbaca,..time tu dia mgedik depan buku..kalu atas paper..time tu gak dia nak tido..cis...nak phtian tul..huhuhuhuhuhu~

@blog-tips-kurus tapi kalau mood nak membaca memang halau ke tepi jerla

@lisa lis dengki je orang nak berehat2 kan?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...