Wordless Wednesday : Dasar kucing!! masa nak membaca, masa tu lah...


Comments

ArulchelseA said…
cuak aku..mata dia tajam menikam..
syrupmasin said…
haha..maca marah je kucing tuh :D
yatie Awang said…
hahah...ia nak bermanja je tu
cik sakdi said…
janggut kite lagi la terus baring atas buku tu. hahah
KhaiRin said…
kucing ku itew!
mykhalis said…
@ArulchelseAmata tak bagi orang halau
mykhalis said…
@syrupmasin sebab tak layan dia..hehe
mykhalis said…
@yatie Awang time nak baca time tula nak bermanja
mykhalis said…
@cik sakdi kalau terlebih manja mesti jadi camtu
mykhalis said…
@KhaiRinkucing semua jenis sebenarnya..wahahha
blog-tips-kurus said…
cehh!! langsung tiada perasaan bersalah! gebu-sedap peluk ni.. ;)
Aiza Hamid said…
comelny kucing, brgesel2 nak cari prhtain tuan dia la tu....so sweet :)
lisa lis said…
hahahahaha...mcm kucing ksygan kita dulu..time kita nak mbaca,..time tu dia mgedik depan buku..kalu atas paper..time tu gak dia nak tido..cis...nak phtian tul..huhuhuhuhuhu~
mykhalis said…
@blog-tips-kurus tapi kalau mood nak membaca memang halau ke tepi jerla
mykhalis said…
@Aiza Hamid saje je ngade2..tol tak?
mykhalis said…
@lisa lis dengki je orang nak berehat2 kan?
Wadi AR said…
sibbek comel sikit
hahaha..macam kucen saya la!
mykhalis said…
@✖[Hanjiechan]✖semua kucing ngada camni..huu

Popular Posts