Pages

Support Penaja

Thursday, August 11, 2011

Ragam budak-budak yang boleh dimaafkan

Posted by mykhalis On 3:37 PM 10 comments








Siapa yang takde baby, kahwin la cepat-cepat.. mesti terhibur tengok feel diorang.. Jujur Khalis cakap.. kesian kat mak budak la kena bangun malam..hehehe.

10 comments:

psal iklan tu, en khalis just email kan maklumat y sy mntak tu and bagi coding banner en khalis.. nnti sy masukkan ke ruang iklan tu.. jom en khalis.. :)

alolololo..thibur hati tgk pic yg last hehehehehe~ tp mmg xboleh dmaafkan pada yg dewasa..ikshh3x.... suka la ngajor budak2 menda2 yg xelok..haisshhhh!!!!!

pic yang last sgt comel:)heee~~~

kesian bdk2 tu hehe
nsb baek la comel :P

dah name budak2 kn.. nak sekeh pale tu kang kcik ati lak budak tu.. hehehe

Mmg xmampu nak marah..
duhh~~ hahaahhah!! =P

lucu betul bdk kecik ni. xjadi nk marah...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...