Ragam budak-budak yang boleh dimaafkan








Siapa yang takde baby, kahwin la cepat-cepat.. mesti terhibur tengok feel diorang.. Jujur Khalis cakap.. kesian kat mak budak la kena bangun malam..hehehe.

Comments

Ibnushukran said…
psal iklan tu, en khalis just email kan maklumat y sy mntak tu and bagi coding banner en khalis.. nnti sy masukkan ke ruang iklan tu.. jom en khalis.. :)
lisa lis said…
alolololo..thibur hati tgk pic yg last hehehehehe~ tp mmg xboleh dmaafkan pada yg dewasa..ikshh3x.... suka la ngajor budak2 menda2 yg xelok..haisshhhh!!!!!
yayath said…
pic yang last sgt comel:)heee~~~
[sutera kasih] said…
kesian bdk2 tu hehe
nsb baek la comel :P
dah name budak2 kn.. nak sekeh pale tu kang kcik ati lak budak tu.. hehehe
puteri ain said…
ske tgk budak2 :)
Azura Mendezz said…
Mmg xmampu nak marah..
duhh~~ hahaahhah!! =P
Cik Asma BLuppy said…
lucu betul bdk kecik ni. xjadi nk marah...
Cik Eliza said…
bahye weh , bahye.

HAHA

Popular Posts