Rekaan Kreatif : Set alat tidur dan belajar dalam satu kotak

Ini betul betul mengagumkan. Barula rasa macam duduk di alaf 21. Rekaan ini betul betul menarik minat Khalis. Bukan sahaja pintar, kemas malah sangat mudah diuruskan.


Set ini direka oleh pereka bijak dari German Sebastian Mühlhäuser dan Marcel Krings. Dengan mempunyai berat sebanyak 170kg dan besar dianggarkan iaitu 80x120cm.. Rekaan ini sangat bagus dan menarik sangat!!

Cuba tengok gambar gambar berikut hasil dari sebuah kotak.








smart tak?Khalis kagum ni..tak taula korang kagum tak?waahahaha

terima kasih pada Zinus San sebab  bagitau tentang video ni.

Comments

cik sakdi said…
benda ni dari 1 kotak tu ke? peh kagum beb.serius ni. hehe
segalanya bermula dari kotak..=D
DayanaBesey said…
fuyyo!
dari SEBUAH kotak,jadi SATU SET bilik tidur..kagum..kagum..
Tasha said…
nak sekotak!! comel tuuuu
senang ni kalau kene halau hostel pastu dok umah sewa
mas saari said…
kagum!!
nak beli satulah, senang nak bawak ke mana2..heheheheeee
vampire's lovex said…
power !! apa lagi khalis,,cepat la jadi pembekal nye...hehe
dwaty said…
mantap ar..... mesti mahal kan???
bedpet said…
peh. memang kagum kot. boleh bawak p u. senang. bwk kotak je. padahal dlm tu siap ada katil dgn meja study. caya lah.
mykhalis said…
@cik sakdi hahaa.. sama la. Khalispun kagum tak hilang lagik nie
mykhalis said…
@DayanaBeseykenpa la takde jual kat Msia kan?
mykhalis said…
@nursyazwanee damealuahan perasaan mereka yang pernah kena halau ke?
mykhalis said…
@mas saari siap boleh bawak balik rumah orang tua lagi
mykhalis said…
@vampire's lovextak mampu..berapa euro la harga ni
mykhalis said…
@dwatyhe3..takdela Khalis jumpa harganya
lisa lis said…
woyooooooooo..nak jugak....utk bilik sy..huhuhuhuhu..senang nak bw g memana..kan3x...
mykhalis said…
@lisa lisayat orang tak sabar nak kawen
Aiza Hamid said…
wuyoo smartny... bli 1 letak kat umah sewa...hahaa

Popular Posts