Pages

Support Penaja

Tuesday, August 9, 2011

Rekaan Kreatif : Set alat tidur dan belajar dalam satu kotak

Posted by mykhalis On 11:42 PM 23 comments

Ini betul betul mengagumkan. Barula rasa macam duduk di alaf 21. Rekaan ini betul betul menarik minat Khalis. Bukan sahaja pintar, kemas malah sangat mudah diuruskan.


Set ini direka oleh pereka bijak dari German Sebastian Mühlhäuser dan Marcel Krings. Dengan mempunyai berat sebanyak 170kg dan besar dianggarkan iaitu 80x120cm.. Rekaan ini sangat bagus dan menarik sangat!!

Cuba tengok gambar gambar berikut hasil dari sebuah kotak.








smart tak?Khalis kagum ni..tak taula korang kagum tak?waahahaha

terima kasih pada Zinus San sebab  bagitau tentang video ni.

23 comments:

benda ni dari 1 kotak tu ke? peh kagum beb.serius ni. hehe

segalanya bermula dari kotak..=D

fuyyo!
dari SEBUAH kotak,jadi SATU SET bilik tidur..kagum..kagum..

nak sekotak!! comel tuuuu

senang ni kalau kene halau hostel pastu dok umah sewa

kagum!!
nak beli satulah, senang nak bawak ke mana2..heheheheeee

power !! apa lagi khalis,,cepat la jadi pembekal nye...hehe

mantap ar..... mesti mahal kan???

peh. memang kagum kot. boleh bawak p u. senang. bwk kotak je. padahal dlm tu siap ada katil dgn meja study. caya lah.

@cik sakdi hahaa.. sama la. Khalispun kagum tak hilang lagik nie

@DayanaBeseykenpa la takde jual kat Msia kan?

@nursyazwanee damealuahan perasaan mereka yang pernah kena halau ke?

@mas saari siap boleh bawak balik rumah orang tua lagi

@vampire's lovextak mampu..berapa euro la harga ni

@dwatyhe3..takdela Khalis jumpa harganya

woyooooooooo..nak jugak....utk bilik sy..huhuhuhuhu..senang nak bw g memana..kan3x...

@lisa lisayat orang tak sabar nak kawen

wuyoo smartny... bli 1 letak kat umah sewa...hahaa

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...