Pages

Support Penaja

Tuesday, August 9, 2011

Shaquille O'Neil dan aweknya yang kecik

Posted by mykhalis On 11:42 AM 7 comments


Khalis kalau main game NBA dulu dulu suka pasukan Lakers sebab ada Shaq.. Dah la besar.. kuat pulak tue. Tapi bila Khalis tengok gambar terbaru dia dengan awek dia,Nicole.. perghhh.. itu je Khalis boleh katakan.


Camne la diorang ni kan? tegnok ni.. Bila nak kiss pun jengketpun macam tak berapa sampai lagik. Khalis tak mempersoalkan duit Shaq ni.. Sebagai bekas MVVP dalam liga keranjang.. dia boleh cari awek model yang tinggi tinggi.. tapi kalau dah berkenan,, kecik camnepun leh jadi.. betol tak?


Dengan ketinggian 7kaki 1 inci.. Khalis rasa memang dia ni gergasi betulla. Khalis sendiri berbadan beso.. tapi kalau isteri Khalis sekarang mungkin paras bahu. Tapi ini? Paras pinggang tue!!.Entahla.. kalau awek melayu sekarang nak pakwe macam korea.. rambut perang.. pacak2.. kan dah muncul 24:7 Max..K-pop malaysia..tak laku la orang badan besar cam Khalis..mujurla masa Khalis ngorat2 dulu K-pop tak glemer dan wife Khalis tak minat citer korea.. kalau tak bujang la sekarang nie..hehehee




7 comments:

ini yg di katakan jodoh....~ khalis, kalu khalis xkwin lagi pun..ramai yg nak kot hehehehe~ ><

@lisa lisshhh..jagn tulis camtu.. nnt kena cubit balik ni.. wahahha

sy ngn bf sy pown lebey quang cmni..sy paras dada dia..tp laki ni gergasi sgt..haha..tggi bebenor!

sy rasa klau dia cr model pun still jauh beza..tggi purata model perempuan pun dlm 175.4cm je tp shaq ni da 215.9cm..saiz kasut dia 23 ikut saiz us..shaq is a legend.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...