Pages

Support Penaja

Tuesday, August 9, 2011

Senarai perpindahan pemain EPL 2011/2012

Posted by mykhalis On 12:07 PM 6 comments

Awal awal ni adalah saat gembira buat peminat Manchester United cam Khalis. Mana tak gembira.. dapat tewaskan Barcalona.. Manchester City dan hanya melepaskan 4 gol dari 6 perlawan dan menjaringkan hampir 30 gol. Pasukan lain? malas citer arr.. Chelsea menang lawan Malaysiapun gol nasib..

Tapi tahukah anda, mana mana pasukan yang pernah menentang Malaysia pra musim tak akan menang liga EPL? Tak percaya.. cuba tengok balik musim Chelsea bertandang Malaysia,, 2 tahun lepas tu MU lawan Malaysia.. hahaha.. tahun ni, Arsenal, Liverpool dan Chelsea lawan pulak..

Jangan marah. Khalis tak kutuk team lain.. Ingat motto MU.. "Kami tatak sombong punya,, tapi kami memang betul betul bagus maaa" " We are not arrogant but we are better"

K lah.. Jom tengok dan intai musim perpindahan liga EPL wat masa sekarang.. Khalis dahulukan dengan MU.. Bagi Khalis,,tak perlu dah Sneidjer.. Bagi je peluang kat Tom Cleverly.. Tapi sedih sangat sebab ramai senior yang sudah meninggalkan pasukan, macam V. der Saar, P. Scholes, tak lupa Wes Brown dan O'Shea.

dan lain lain team, malas nak ulas team lain sebab diorang pun cita cita bukan menang liga.. paling kuatpun cita cita diorang kekal dalam liga supaya tak kena tendang, ke dua, naik ke pertengahan carta liga, ke tiga, menang lawan MU.. biasala tue..




Kesimpulannya?? MU setakat pegang 1 piala dalam tangan la musim ni.. hehe.. orang lain leh tengok kat TV jela


6 comments:

apesal jual darby.haishh...

fuhuuyyoooooooooooo... baru tau hehehehe~

glory glory man utd.. hahaaa...
malas nak citer la...

@ApiH
itula.. fan MU dah agak penat nak cerita kehebatan MU

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...