Pages

Support Penaja

Thursday, July 14, 2011

Pageview di Blog Khalis gerak cam air?

Posted by mykhalis On 2:15 PM 23 comments

Khalis pernah bertanya soalan ini pada diri sendiri bila tengok pageview di blog Ben Ashaari dan Borak kosong.
Punya la laju jalan. Pageview Khalis masa tu tak gerakpun. Setiap kali refresh baru ada peningkatan.

Dan Khalis yang baru sahaja balik dari aktif berblog pada awal bulan ini setelah hampir sebulan blog dengan istilah post dan biar.. tidak ada BW.. Kalau anda biasa dengan blog Khalis anda akan ingat post Khalis..Blogger!! Im back, ianya Khalis post pada 29/6 yang lalu..

Kembali dari bercuti, Khalis tak tunggu lama.. masa percutian Khalis..purata pageview Khalis ialah 8- 9ribu sehari. kalau hujung minggu sekadar 3-5 ribu. Mood untuk berblog hilang.. pernah terfikir untuk berhenti pun.

Tapi bila dah kembali, Khalis susun beberapa strategi dan alhamdulillah..menjadi.. pageview setiap hari Khalis di antara 18-23 ribu.. Alhamdulillah.. APa strategi?  Ilmu ni mahal..maybe jual dalam e-book nanti.. ianya teori Khalis sendiri dan ianya membuahkan hasil..tapi kalau anda kenal Khalis..anda sudah nampak perubahannya.. betul tak?

Sebagai bukti atas pertanyaan seorang sahabat blogger seperti di bawah

Khalis agak segan jugakla.. even kawan baik Khalis sendiri ada tanya..ko punya pageview cam bil letrik arr..gerak laju je.. ini Khalis sediakan bukti pageview Khalis ikut turutan jam, hari dan minggu

inilah turutan dalam jam.. ok tak?

ini di dalam harian

dan inilah mingguan.. Khalis harap anda berpuas hati.. Alhamdulillah..tak tergerak hati Khalis untuk mengubah..mengedit pageview.. tapi kalau trafik anda laju.. anda boleh setting di default yang blogger berikan seperti di bawah

jadi,, kalau trafik anda cun..ianya akan sentiasa bergerak..terima kasih kepada semua blogger.. fan page facebooker.. sahabat silent readers.. yup.. my target to be top 5 Malay blogger before the end of the year.. harap dengan Khalis berikan statistik ni..takdela yang taknak datang dah...Khalis cuma tak nak salah faham.. pasal google analytical..semenjak Khalis tukar templates baru.. rupanya code yang diberikan hilang.. sori ek..dan Khalis tak buatpun sebab tiadak ada keperluan.. atau perlukan bukti? tunggu.. seminggu dari sekarang khalis kemukakan google analytical..nak kena isi code dulu..heehe..

23 comments:

@iniialahaku camtu la..tak mo syak2 lagi..wahahaha

hehehehehe..xperlu syak2 kot...kalu entry best2x..kompom la trafik mcanak2x.. kan3x... ><

xpernah terpk nak syak ke apa..tp bila ada post mcm nie..saya perhatikan..setiap saat akan naik 1 page view.huhu... geram jerk nengok.. jom tukar blog khalis...haha.. up kan page view blog saya lak..haha

@lisa lis terima kasih..hehe..semoga terus mencanak..

@Mrzuried seganla..Khalispun baru je bjala lagik nie..

@Qaseh Alhamdulillah.. masih berusaha lagi

mane xnye bro kite asyik bukak tengok gambo, hehe

klo entri best konpem rmai yg dtg.. :D

@SAKDI Khalis perasan..jadi sila tengok lagi gambar2 lain k..hehe

@niena harap harap camtu la.. tengah usahakan tingkatkan kualiti..

tu la pasal..masa aku join segmen ari tu aku de ckp klau tgok pageview blog ni mcm minit jam..kih kih kih

@arulchelsea cuak aku bro..hehe.. semoga terus laju la harapannya

tak tau nak cakap, tapi nak cakap jugak, tahniah...hehe...makin semangat berblogkan?

wah...dah setanding abg ben dah ni!

@yatie sangat2 bersemangat rasanya.. terima kasih

@kak mas..jauh lagi la kak..baru lagi nak menapak..terima kasih sbb dari dulu kak mas datang ziarah blog Khalis

terer la khalis..kasi tips satu..hehe

@H.J segan la..hehe.. tapi yang pasti..orang komen kita..kita komen orang.. InsyaAllah..sentiasa bertambah sahabat..

ni nak jeles ni...hehehe...gud luck bro!

tahniah...abg khalis terbaekkkk.....;)

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...