Pages

Support Penaja

Wednesday, July 13, 2011

Berita Lucu atau sedih atau kelakar? : Perompak di perkosa Pemilik Kedai Salon

Posted by mykhalis On 11:36 AM 11 comments

Olga Zajac 28 yang mengkarate perompak Victor Javinski 32 dan memperkosanya sebagai pengajaran!!

Sebenarnya Khalis nak gelak macam terburai rasa isi perut.. Cuba korang bayangkan yang ada seorang perompak masuk ke salon. Dia masuk dengan berhati-hati.. Sambil memegang senjata untuk memastikan dia mampu mengugut bakal mangsanya.

Inikah wajah perompak yang dibayangkan melalui Filem yang jalan ceritaya lebih kurang sama? Pulp Fiction?

Kemudian dia terserantak mendapati mangsanya ialah wanita yang cukup cantik dan menarik. Dari niat merompak dia jadi terpesong.. Dia merapati mangsanya,, dan '' Panggg!!!" kepala perompak di ketuk dengan barang yang agak keras oleh mangsanya. Dia Pengsan....

Sedar sedar dari bangun dia diikat kedua tangannya dan kaki. Dan wanita itu memberinya makan pil viagra.. Perempuan itu memperkosanya kali pertama.. Mungkin perompak itu seronok.. Tapi tiada masa berehat.. dia diberikan lagi pil viagra.. perompak di perkosa kali ke dua.. dan seterusnya sehingga 3 hari berturut turut.. Dia hanya diberi makan pil viagra dan diperkosa berkali kali..

Jadi ini cerita kategori apa ni? Orang yang tak kahwin memang ingat best kot.. Tapi kalau 3 hari tanpa henti kudapun boleh patah lutut.. Hmm..malang?bertuah??bagaimana dia (perompak ) nak menghadapi masyarakat..Muka brutal.Tapi kena rogol..cis cis cis..

Ini cerita versi Khalis yang Khalis baca di http://www.dailymail.co.uk. Untuk cerita lebih sah sila baca sendiri..

Siapa yang nak gi merompak salon lepas nie?hehehhe

11 comments:

hahahahaha lawak je rasanya

hahahahah... adoi.. kita nak kesian dia kena rompak..at last jadi x kesian lak.. hampeh betol!! =.=!

hahahaaaa.. camne nak jd perompak camtu... fail betul...

agak2 perompak tu time kena tangkap, muka dia masam atau muka hepi dan senyum? hahahaaa...

boleh tau tak nama kedai tu hahahahaa

ademncats

best jugak jadi perompak..hahaha

hahahha..seb bek org tu perompak.cer perogol lak yg di rgol camtu.agak2 dia serik tak nak jadi perogol pastu???muahhahahaa

Perempuan ni..dia kene rogol kene merogol ke balik2 lelaki gak yg shiokk..
duhhhh~~ mencik tau! =P

hahahaha...fisrt nak sedih..last2 baca cam kelakar ..padan muka perompak tu..sadis2x..hahahaha~

awat sadis gile cte nie.hahaa
nak tnye,npe button folw xder??cne nak folw..ke memg xbole folw

@farah hanim..kalau nak folo blog khalis boleh folo di mykhalis.blogspot.com sebab blog ni tempat follower dia dah rosak..huuu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...