Pages

Support Penaja

Friday, July 15, 2011

Segmen Bersama Khalis

Posted by mykhalis On 3:27 PM 34 comments

Ini sticky post sampai Jumaat ini(entry latest ada di bawah ni)

Bersempena 2 hari lagi blog Khalis akan genap 5 bulan..Khalis berminat nak buat satu segmen yang di namakan Segmen Bersama Khalis Ini merupakan segmen pertama Khalis buat selepas 2 bulan iaitu segmen jawab dan dapat review percuma.



Tujuannya ialah Khalis merasakan blog Khalis kurang rapat dengan semua blogger..Kemungkinan readers ramai dari golongan bukan blogger. Jadi dengan segmen ini..Khalis nak promosikan blog Khalis di kalangan blogger dan jika anda terpilih Khalis akan promosikan blog anda sebagai sticky post selama sehari suntuk..(tau taujerla blog ni 8 post sehari)

Kalau rasa berminat.. dan rasa blog Khalis mampu membantu blog anda.. janganla segan nak join k?

Berikut adalah cara-caranya..

Copy Header dan letakkan tajuk sebagai "Segmen bersama Khalis." 

Sila ceritakan apa sahaja mengenai blog Khalis ni..Baik ke..buruk ke(jangan la buruk sampai Khalis sedih)
Letakkan links yang anda join di post ini..

Tarikh tutup pada hari Jumaat ini 15hb Julai 2011 sebelum jam 10 pagi.

Keputusan akan dibuat pada hari Isnin dan mulalah Khalis mereview.

Untuk meyakinkan anda join segmen Khalis ni.. Blog ini sudah ada lebih dari 1.03juta pageview dengan putara 15ribu sehari.. InsyaAllah..kalau ada rezeki..dapat la kita tambah kenalan sesama kita.. Khalis sendiri masih baru dan perlukan bantuan rakan - rakan.

Buat kali pertama ni..Khalis ingin cari 14 orang blogger untuk Khalis review dalam tempoh 2 minggu.. Sehari seorang..Jadi peluang agak besar.. Kalau tak faham boleh je tanya..Khalis harapkan ada kurang dari 20 blogger yang sudi join..segan oo kalau tak ramai join.. hehe

34 comments:

pakcik khalis,budak kecik dah join..wee~
http://cikteddycorner.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

http://esmeda.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html
terus melekat kat sini nampak nyaaaa...
salam kenal dari kak Es

dah siap!

komen sikit ya

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

boleh je join selagi tak tutup tarikh tu H.J

~ kak es baru sangat lagi kenal blog ni. sebulan pun tak sampai. Sampai sinipun tgk kat side bar blog org lain. Tp sekarang dah ada kat dashboard sendiri dahhh

bro, sepantas kilat sakdiasmari mengejoin tanpa ragu2. hehe

http://sakdiasmari.blogspot.com/2011/07/segment-bersama-khalis.html

hai cik khalis.. aku datang menjoinkan diri :)

http://topimagine.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

SEGMEN BERSAMA KHALIS

http://diaridarihati.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

khalis, ija join...

http://siniijabising.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

hehehehe..khalis sy dah pham dah... pagi ni otak dah fresh balik hik2x..

http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

jemput2 mai na~

nak join jugak la.. best2... hehee..

klik sini ye En Khalis..
Segmen bersama Khalis

khalis dah join

http://alieavea.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

kakak dah join dah

http://watieawang.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

http://zonesaye.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

Khalissssss~~ Cik Mendezz terus bsidang dpn lappy sambil masak2 sebaik je i smpi kt uma..
hehe! =P

http://azuramendezz.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

http://arituarini.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html


join bro...

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

syuk join,bro..:)..hope diterima

dah joinnnn !!! heheheheh

http://misskamalia.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

Salam en. khalis..

sy dah join..tq sbb buat segmen plg mudah dan user friendly gitu^_^

http://bungasepet.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

Dah buat entry!
http://norshafiqanorisham.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

da2 join juga
http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

selamat melayangkan "Segmen bersama Khalis.";)

http://illeyazone.blogspot.com/

bro,lain macam je lajunya meter pageview tu.blog papagomo yang 2-3ratus orang online serentak pun tak laju camtu.bukan ape,dulu aku pernah install satu pageview meter,kemain laju lagi.baru blogging seminggu dua dah ratus-ratus ribu pageview,bila aku check google analytic,xde visitor pun(yelah,masa tu blog baru seminggu dua,entri pun x sampai 5).

DAH JOIN!! HOHO


http://issmyle.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

@raidenovich aku guna defauilt blogger bagi..no editing.. hati tak tenang nak menipu.insyaAllah..untuk pageview saya tak menipu dan tak install aplikasi lain pun.. nnt saya tulis k?

insyaallah nti mlm sy join.siang busy sket..:)

bro...
maafkan saya:((

http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/07/hati-kata-khalis-menipu-segmen-bersama.html

sy sntiasa suport khalis:))

Support segmen khalis..
http://www.puankutu.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html
tq..:)

ikhlas dari wa, bro

http://pancaroba91.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

MFI sudah join..penulisan yang agak panjang untuk khalis baca..kasi dera skit..hehehe..jemput la baca..terima kasih

Segmen Bersama Khalis

dah lambat pun sibuk menyelit gak. ahaks

http://akudantv.blogspot.com/2011/07/segmen-bersama-khalis.html

dill.

khalissss tunggu tau..nak join nih...

khalis.. tq banyak2x..jasa khalis n follower khalis sy hargai..tq follow blog sy yg xseberapa hnya kerana entry yang xseberapa hehehe~ but tq2x sgt2x..sok sy wat entry utk khalis~ utk mghargai~ tq2X

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...