Pages

Support Penaja

Monday, July 11, 2011

Gambar Aneh : Binatang yang diawet kemudian di teknikalkan

Posted by mykhalis On 2:53 PM 5 comments

Arghh..payahnye nak terjemahkan dalam Bahasa Melayu.. Tapi camtu la bunyinya.. Ini bukan adobe k?Tapi inilah seni terbaru di mana haiwan mati yang telah di awet(dikeras) akan dilengkapi beberapa kompenen mekanikal untuk menonjolkan realisme.




Tak tahula camne diorang dapat idea canggih ni..tapi bagi Khalis agak aneh dan pelik la.. sape la pernah terpikir camni?Khalis pernah jugak tapi just nak adobe je kanlah.. nak wat betul betul tak tergamak oo..che tengok kepala itik ni.. tak cam zalim ke?







Apa pendapat korang bila tengok benda camni?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...