Pages

Support Penaja

Sunday, July 10, 2011

Pendedahan Fakta: Cincin 24.4 juta di jari isteri pemimpin kita?siapa dia?

Posted by mykhalis On 12:35 PM 17 comments

Inilah gambar yang di tangkap dari sistem kastam.. sumber dari sini




Baca la sendiri sapa yang punya kan? Inilah rupa bentuk cincin 30 Carat blue-grey diamond dari kedai Fine Jewellers di New York, Jacob and Co.

 Maka berjimat cermat lah kita semua...sepatutnya entry ni masuk kat Mykhalis.blogspot.com.. tapi sebab blog tu tak glemer lagi masukkan kat sini.. inikan blog lucu menarikk.. kira menarik la fakta ni kan?

17 comments:

agak2 dari mana dia dapat duit tu? mata ke atas, tangan ke dada.. :P

berjimat amalan mulia. Islam pun menuntut benda yang sama :') (ingatkan diri sendiri juge..)

mak aih...duit tu wat mkn nasi setahun x abes lg ni..

siapa dia??? tk nk tuduh2...tp aku bleh agak dah tu..kih kih kih kih...

baka kata kerajaan..jimatkan guna gula..jgn membazir.lgun nnt kena kencing manis...kih kih kih

pehhh sumpah byk gile..
kalau aku dapat duit gitu..
terus kawen empat..
rindu kat kau khlis..
hahahaha

cis takde guna..huh sungguh geng2 kita berjimat,dorang plak membazir..iskisk..

cincin tuh baik bagi kat2 orang miskin kat kawasan pendalaman..aish berat2..

This comment has been removed by the author.

biase lah..try tanya ni kat juak umno,sume kata kau jgn nyibuk,jaga diri sndiri sudah,xpn spin cerita anwar ambiga.kah kah xblh jwb lah tu. :D

macam mane rakyat nak berjimat kalau pemimpinnya membazir. dah tu plak macam mane nak berjimat kalau harga barang naik tiap2 tahun.

erkkk...perlu ke cincin mahal2 tuh???heeee^^

sedekah la sebutir berlian kt cincin tu pd sy.then sy akn tkr kn dgn pembayaran hutang2 sy yg tertungak tu. (ayat merayu)

cantik nye sincin...
mampu tengok je la... sambil telan air liur...

biar la dia nk ego ngan cincin dia tu.. t kt SANA dia dah xde pape nk ego~

http://eleventx.blogspot.com/2011/07/grapevine-saya-budak-hingusan.html

rakyat sampai beli cincin celup mas 24 karat jer...sebab kalau beli yg real..membazir..lagi 1..nanti kena potong jari dgn peragut maaa..aiyoo..ini mcm punyer harga cincin gua beli semua kedai emas kat Malaysia maaa...aiyooo

Orang macam dia ni dekat mahkamah Allah tak di soal... macam nabi maksom..... kita tengok org yang makan duit rakyat ni... muat ke perut dia nak usung dunia nnti.... masyaalah..

INSPECT BY: H.E Datin Seri Rosmah Mansor...

INSPECT BY: H.E Datin Seri Rosmah Mansor...

INSPECT BY: H.E Datin Seri Rosmah Mansor...

Maknanya apa??

apelah yang dibangga2kan sgt .. bukan nye jadi tumpuan org ramai.. menjadi tumpuan perompak ade la... membazir2.. setakat cincin di jari lebih baik bersedekah umah anak yatim ke

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...