Tips Menarik : Cara post surat secara percuma sempena hari raya

Kalau Khalis mintak semua post kad raya kat Khalis nak tak? Siapa post kat Khalis, Khalis akan balas balik..hehe..

Tapi semua pernah dengar kan yang surat kalau tiada stem akan diserahkan pada pemiliknya.Betul tak? Jadi apa kata anda cuba teknik ni..

camne? tak nak try ke? Kejayaan adalah tidak diketahui..Tapi apa salahnya cuba..hehe

Comments

Far8 budak baik said…
hahahahahaha
kreatif gile kan kauu..
aku taknk ar ikut cara ni..
jatuh saham saham..
hahahaha =p
MyHeart said…
wahaha...nampak sgt kodokut c sender tu.. :p
eiYja_cHum3yl said…
bole try ni...nk tgk gak btol ke...heheh
puRpLe_aPpLe said…
alahai, setem 2,3 posen pn nk kedekut ke....
kalau nk dipost kt member sekepala ok lah jgk,biar dia yg brbulu.kah kah. :D
Aslina said…
pernah wat camni.

tapi bukan return to sender.

tulis atas kiri besar2 "persuratan braille"

pastikan surat tebal2 je bleh buat camtu. sebab dulu budak2 cacat penglihatan selalu mintak tolong poskan surat dorang... :D
nitestalker said…
ha ah...buat hantar surat apply kerja best jugak ni...miahahahah

Popular Posts