Pages

Support Penaja

Monday, July 11, 2011

Tips Menarik : Cara post surat secara percuma sempena hari raya

Posted by mykhalis On 2:01 PM 7 comments

Kalau Khalis mintak semua post kad raya kat Khalis nak tak? Siapa post kat Khalis, Khalis akan balas balik..hehe..

Tapi semua pernah dengar kan yang surat kalau tiada stem akan diserahkan pada pemiliknya.Betul tak? Jadi apa kata anda cuba teknik ni..

camne? tak nak try ke? Kejayaan adalah tidak diketahui..Tapi apa salahnya cuba..hehe

7 comments:

hahahahahaha
kreatif gile kan kauu..
aku taknk ar ikut cara ni..
jatuh saham saham..
hahahaha =p

wahaha...nampak sgt kodokut c sender tu.. :p

bole try ni...nk tgk gak btol ke...heheh

alahai, setem 2,3 posen pn nk kedekut ke....

kalau nk dipost kt member sekepala ok lah jgk,biar dia yg brbulu.kah kah. :D

pernah wat camni.

tapi bukan return to sender.

tulis atas kiri besar2 "persuratan braille"

pastikan surat tebal2 je bleh buat camtu. sebab dulu budak2 cacat penglihatan selalu mintak tolong poskan surat dorang... :D

ha ah...buat hantar surat apply kerja best jugak ni...miahahahah

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...