Pages

Support Penaja

Wednesday, June 29, 2011

Ohhh sahabat-sahabat blogger.. i'm back!!

Posted by mykhalis On 10:55 PM 17 comments

wahahha..pedulila kan korang teruja tak ngan Khalis akan kembali aktif berblog.. Kalau sapa yang kenal Khalis mesti tahu yang Khalis jarang datang ziarah mengomen dan BW kat blog korang.. Malah entrypun makin hambar je.. tiada lagi komunikasi antara kita sesama blogger.

Mintak maaf banyak2.. Pertama, Khalis keciwa pada bulan lepas permohonan Khalis untuk buat iklan innity ditolak sedangkan blog ini lebih dari memenuhi syarat 100ribu pageview sebulan dan 20ribu unik visitor.. mungkin belum ada rezeki agaknya..

Selain itu, Khalis juga diserang oleh blog serius kendalian obefiend dengan alasan meniggalkan SPAM..sehingga kini Khalis fahamkan bahawa SPAM ialah meniggalkan links tanpa komen.. tapi setahu Khalis, Khalis takkan meniggalkan links tanpa sebarang komen.. sebagai contoh,, pemilik blog amenoworld sendiri pernah memberi semangat pada Khalis dengan membenarkan khalis meninggalkan links asalkan mengomen. setahu Khalis SPAM ialah tinggalkan links sahaja..Nampaknya Khalis tak faham di situ

Khalis juga mengucapkan ribuan malahan jutaan terima kasih kepada blogger yang terus mengomen, menjenguk, membaca blog ini.. malah kepada yang follow juga terima kasih Khalis ucapkan,..sayangnya,, mulai minggu lepas selepas Khalis tukar template baru, tiada lagi ruangan untuk follow.. jadi follower Khalis dah tak bertambah dah..

Khalis akan kembali mengomen kepada mereka yang mengomen Khalis.. yang tak mengomen camne Khalis nak jejak blog anda.. cuma hari ini Khalis dah bw hampir 200 blog.. esok khalis akan ziarah lagi siapa yang tak sempat..

kepada semua blogger renug-renungkan gambar ini.. alasannya bukan apa.. penat tau nak komen kalau ada verification code..penat sngat.. tolongla periksa dan disable kan..please.. purata setiap hari hampir 100 blog Khalis kena balas msg tau..plsss

janganla ada lagi verification k?

17 comments:

welcome back bro khalis.. :)

verfication tu pn xtau nk ckp pe lah.ikut owner blog kan.tp pd mane2 owner blog,disable je.blogger.com skrg dh blh asingkan dah komen mane yg spam dgn yg x. :)

patutlah sepi tanpa berita!
hari ini baru nampak khalis komen entri akak...hehehehe

haha, macma mana lah nak tulis simbol tu..^^

welcome back khalis..

belog i tak de mende tu. hihi

dill.

hai kahlis !!! patut la lama x nampak hehe...

blog makin cntik nampak !!! hehhe

dah majuk ngan khalis.. :p

welcome back

tu la pasal.. hampir sebulan dah kot rasanya tak menjalinkan hubungan sesama blogger.. tq tq.. esok kembali meriah macam biasa..heheh

haha..takpe khalis..mmg stiap blogger ade pasang surutnya..mmg kadang2 tu jadi malas giler nak komen2 kat blog orang..

pasal word verification tu..mmg klako habis..hahaha..MFI pon pnah kene..ade simbol pelik2..
tapi sbnarnya dia suruh type word..bukan simbol..ignore je simbol tu

ooo...tak pe tak pe, kita sentiasa sokong khalis, selamat kembali

wajah baru ni cantik

Kalau code yang begitu kompleks, maknanya goodbye la....
Sedangkan disable verification code pon orang malas jugak nak komen...

x best kan..kadang2 kita da semnagt komen..tetiba nk submit..ada verify code plak.kalo yg mudah..okla.ni yg kadang2 mcm ape je..

owh...welkam back too..ehehe..chii pun lama da x komen sini..byk sungguh tnggal.asik jln2 view je :p

ahaa.. setuju sgt.. malas kot nk letak verifycation word tu.. kdg2 pnjang berjela..

btw welcome back yeahh !! :)

p/s : incik bf fatin suka beno bce blog khalis ni.. leh kata tiap kali bw blog khalis takkan miss nye lah..

Pasal kes Cik Khalis dan Obefiend tu Bro Ery ada juga khabarkan pada Tira dia ada perasan something fishy kat sana. Kuatkan semangat ye Cik Khalis..

xpayahla nak letak bnd alah tu,potong stim org nak ngomen haha!~

ptt la...tp xpe ok jer...abg khalis xsmbong pnyer...;)

dah xkasi org follow ke apa xde button follow?br nak follow bt ke 2 kali.hehe

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...