Pages

Support Penaja

Monday, July 11, 2011

Video Pening Kepala : Permainan mata menipu kecantikan mereka

Posted by mykhalis On 2:58 PM 14 comments

Kalau korang tengok video ni, korang akan tahu bahawa illusi betul2 menyebabkan kita tertipu banyak kali.Perbezaannya video ini cuba kali pertama korang tengok,korang tengok wajah2 model.. kali kedua tengok korang fokus pada titik di tengah..mesti kagum oo

Camne?Cubala try dulu..

14 comments:

errr...kalau tenung tanda tu..mmg nmpk muka org yg menakutkan..huhu..

cantik la header...boleh gerak2...I like...!! :)

wehhh...takut jugak tengok...eeeee...

betul la...
gamba tu gerak2...

woooaaaa!!!! reen nampak ... hebat wooo .. hahah...

jd mcm muka babi...gila la cuak aku bro...

seme jadi mcm muka2 dalam lukisan abstrak yang picasso buat tu...

semua menakutkan...

mcm alien...

uish scary pulak tengok .

aku nampak bibir..hahahah

ye, sememangnya terjadi benda yang pelik..hehe

ahhahah..ape2 je la...=p

peh mcm muke alien kat man in black je. haha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...