Pages

Support Penaja

Thursday, July 14, 2011

18sx : Kuih yang sangat tak senonoh..girls..ready untuk pangkah

Posted by mykhalis On 1:16 PM 33 comments

entry ini wat anda tertanya tanya

Khalis letak gambar kat bawah sekali tau.. memang bawahhhhhhh sangat.. Yerla.. taknak la korang bukak kat kelas ke.. library ke..cc terkejut pulak.. Khalispun tak tau nak terjemahkan apa sebab Khalis masih kelitu dengan tulisan pada makanan tu..

Nak mintak terjemah tak reti la pulak..Tapi ini betul2 18sx..jadi kalau ada adik kecik ke, kawan-kawan yang tak berapa open ke tangguhkan dulu hajat korang nak tengok.. Tapi biasa la kan?lagi dilarang lagi la nak tengok.. Siapa yang faham ini tulisan apa sila terjemahkan ek..

gambar jauhhhhh di bawahh.. kenal scroll banyak kali..banyak banyak kali..


=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
==
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
==
=
=
=
=
=
=
==
=
=
=
=
=
=
=
=
==
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
==

==
=
=
=
=
=
=
=
=
==
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
==
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=




ape kejadahnya makanan camni..ada jugak orang jual..kalau ada jualan mesti ada orang beli..betul tak??


33 comments:

adeh...>< saket perut gelak!! selera ke nak makan..pelik2 je orang ni..erh...

yucksss...geli arr..cer bygkan kalo kuih tu rentung..eeeee...bnyk lagi design yg ni gak dorang nak buat.tak senonoh langsung kan..

gelinyeeeee,siap ade acuan weh,..adoii,..xdaye,..huhuhu,.

haha, ader isi ape lah kat dalam kuih tuh..
coklat ker? hahahhaha

waffle ke.. >.<" pelik2 je lar.. hahha

@wanie memang pelik gile..erkk

@CR kenapa perlu bayang rentung?kenapa tak bayang kurang masak..wahahha..tak snonoh!!

@CN mujur ada acuan..kalau buatan tangan??haruu

ni kalau ade kt msia..xtau nk ckp la...haha

@i_i damn..klako wahahahha

@sha tak tau la,,ye kot.takkan apam balik..ahaks

@nuyu..perghh.,.jgnla ada kat malaysia..seram ooo

malu je nak makan...huawawawa

erkk...tergamam sambil terkedu lalu terbisu seketika...kehkehkeh

ok..dah ready..pas komen ni nak tutup..huhuhuhu~ malu weh ><

=D

adoiii! lawak d tengahari. haha.

kihkih..takde selera nk mkn..:p

@VL ada niat nak makan ke?wahaha

@myheart kenapa sampai begitu??keh keh keh

@LL wahaha..dah tutup ke tenung lagi??hehehe

@PK yke?mujur tak dihidangkan di kenduri

khalis... kelitu tue apa?kui3..
kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu
kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu
kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu
kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu kelitu

jangan mare..

err... hilang terus selera makan~

@zuried cis cis cis.. malas arr nak betul kan..hehehe

@TK janganla berselera k?

orang bute je kot yang datang beli. hahaha peh mase scroll bawah tu cepat2 oooo. hehe

@cik sakdi..kenapa cepat2?nak tahu apa yg ada ek?hehe

alamak ! dah teretngok pulak .. memang tak sabar betol tadi . astaghfirullah al azim ... astaghfirullah al azim ... sakit mata ! (-.-")

jepun jepun,macam2 benda kreatif dorg ni,kreatif tak bertempat pulak. adehhh.

otak kunin sgt ni~~ mcm2 laa~~
hahahaa~~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...