Pages

Support Penaja

Tuesday, July 12, 2011

Kenapa wanita suka bad boy??kenapeee??

Posted by mykhalis On 10:11 AM 11 comments

Khalis bagi kartun dulu.. Lepas ni baru Khalis cerita kan.. Dapat 2 entry unutk 1 tajuk..tak gitu?hehe..tapi kalau ada pendapat bolehla dikongsikan.. Cuma Khalis nak tau..

apa makna bad boy pada anda

adakah bad boy unutk bercinta dan romance man untuk berkahwin?

psst..ejaan dah betul..thanks sapa yg tegur di FB n Blog..hehe

11 comments:

khalis...bad boy tok suke2 je ler...haha...

arrr???? ermmm??? hehehe~ p/s:selalu wat2 xpham~ hik2x..tunggu khalis bercerita lak la~

sebab noty boy/bad boy ni lasak.. iskut suka hati dia ja nak buat apa.. tak bergantung pada rule.. dia rasa boleh dia buat walau orang nampak keja gila.. pandngan sy la..

Selalunya bad boy ni ensem2 belaka dan mereka pandai bergaya.

wanit????...khalis..khalis kena btulkan ejaan....hik3x..ni msti kes nak taip cepat2 nih hehehehe~

hehe bad boy?? depends on how bad the boy is.. :p

kalo badboy tu perompak, penyangak, for sure absolutely nope!

Erm, a bad boy pada pandangan saya, seorang yang lasak dan nampak jahat. Tapi dalam diam, dorang sebenarnya baik, dan romantik, serta suka dimanjakan. In addition, dorang bila sayang kat sorang perempuan, dorang sayang giler, dan memana dorang pergi, mesti akan ingat kat perempuan yang satu tu jugak. Tapi tak tahu la, tak semua bad boy macam ni. Ada yang jahat, jahat jugak. Huhu

Wydaz.com

khalis da baca blog yana kan?haha!
selama yana kawan ngan budak2 laki,slalu yg bad boy ni mmg laki betol..jgn pkir lain..mksdnya diorang lasak,perangai memang perangai lelaki,x senonoh,kentot,korek idong depan yana suka hati je,memang fun dengan bad boy..
and diorang jenis setia selalunya..selama yang yana kenal la..x tau la bad boy lain..
=)

Bad Boy??! hurmmmmmm ermmmmmmm sy suke sy suke hahaha, tu jela ayat aku ^_^

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...