Dari China ke Jepun


Khalis dapat maklumat ni dari syok.org( tempat mendownload feveret Khalis)

Cuba korang cuba try buat ni

1: Open Google Maps (directions)

2: Type China as your starting point

3: Type Japan as your destination.

4: Read step 27

5: When you stop laughing, put this as your status so others can laugh too! =)

Camne? dah try dah?hehehe



psst   korang tak tengok ke Arsenal lawan Malaysia..serius kasihan.. sampai sini je Khalis tengok..masa ada baki 10 minit lagi.. Hope Malaysia boleh tebus bila lawan Liverpool nanti

Comments

Sarah Said said…
hahahhha gilo apo! hahaha
puteri ain said…
jet ski across :P
Jet ski across the Pacific Ocean??biar betik..hahaha..@_@
Cik Asma BLuppy said…
huahahaha..
lawak tol google map ni.
Azura Mendezz said…
Dh la get jet ski..
65step plax tu nk smpi ke jepun!adeyy~~
hahahahahhah!! =P
cik sakdi said…
mau kengkang ooo naik jetski across pacific ocean. hahaha
H.J said…
yang ari tu ada dia suh berenang lintas laut..haha
Khairil said…
google pun pening juga....haha
HeiYzZ RoSLaN said…
kalau khalis try china ke taiwan n tgk step 48 pun sengal jugak..haha..
cacah said…
step 48 dia suh orang berenang across the pacific ocean.. macam dem kan.. haha
Areen said…
kalau guna jet ski pon macam takkan sampai je tempat dituju ^_*

Popular Posts