Pages

Support Penaja

Wednesday, July 13, 2011

Dari China ke Jepun

Posted by mykhalis On 10:31 PM 11 comments


Khalis dapat maklumat ni dari syok.org( tempat mendownload feveret Khalis)

Cuba korang cuba try buat ni

1: Open Google Maps (directions)

2: Type China as your starting point

3: Type Japan as your destination.

4: Read step 27

5: When you stop laughing, put this as your status so others can laugh too! =)

Camne? dah try dah?hehehe



psst   korang tak tengok ke Arsenal lawan Malaysia..serius kasihan.. sampai sini je Khalis tengok..masa ada baki 10 minit lagi.. Hope Malaysia boleh tebus bila lawan Liverpool nanti

11 comments:

hahahhha gilo apo! hahaha

Jet ski across the Pacific Ocean??biar betik..hahaha..@_@

huahahaha..
lawak tol google map ni.

Dh la get jet ski..
65step plax tu nk smpi ke jepun!adeyy~~
hahahahahhah!! =P

mau kengkang ooo naik jetski across pacific ocean. hahaha

yang ari tu ada dia suh berenang lintas laut..haha

google pun pening juga....haha

kalau khalis try china ke taiwan n tgk step 48 pun sengal jugak..haha..

step 48 dia suh orang berenang across the pacific ocean.. macam dem kan.. haha

kalau guna jet ski pon macam takkan sampai je tempat dituju ^_*

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...