Pages

Support Penaja

Wednesday, July 13, 2011

Laman WEB fesyen diselar kerana gunakan model kurus kering

Posted by mykhalis On 8:08 AM 4 comments


Timbul persoalan di hati Khalis..kenapa ada segelintir wanita yang obses pada kekurusan melampau? Tahukah anda wanita montok lebih digemari(kalau jodoh lain cerita la).. Tapi bagi kebanyakan lelaki, untuk melihat kesuburan seseorang wanita ialah berdasarkan kemontokannya..


Khalis ingat lagi dalam Filem Rabun, ada satu dialog yang mana mak kepada perempuan mintak RM5000 sebagai hantaran..apa jawab dia pakwe perempuan tue?



"Barang besar mangkuk mintak mintak 5ribu" Serius kelako sewaktu itu.. Niatnya bukan lah nak menghina wanita yang berbadan kurus,,tapi kalau berisi ni lain macam sikit pandangannya..Sebab tu suami kalau masa isteri pregnant memang macam kucing jantang nak mengawan..Yerla..isteri serba serbi naik..serba serbi semakin besar..mana leh tahan godaan..


Berbalik pada cerita asal yang korang leh baca kat sini(malas nak jadi blog surat khabar sangat,,hhe)Kekurusan melampau adalah penyeksaan. Tapi gemok melampau sampai 3 angka naik kat penimbangpun penyeksaan jugak(perli diri sendiri) Jadi janganla berlebih2..Hidup tak lama..paling lama pun 40/50/60/70  jadi biarlah kita jalani tanpa ada sesal.

Kepada bloggers dijemput join Segmen Bersama Khalis.Jom kita promote mempromote blog sesama kita

4 comments:

yelah, kalau kurus sangat pun tak cantikkan, cengkung je muka...kakak nak kena gemuk sikit ni hehe

model tak comeylah kalau kurus sangat

apasal kak es nampak macam zombi

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...