Pages

Support Penaja

Tuesday, July 12, 2011

Satu hari dalam perjalan BW...

Posted by mykhalis On 2:08 PM 25 comments

assalamualaikum and hi..

hari ini aku bengang.. huhu.. dah lama bengang.. tapi tak tahu nak cerita kt mana.. tiba-tiba aku teringat blog aku ni...

bengang kerana parti.. just 4 this  time ok..

aku selalu baca kat 1 blog ni.. aku just baca cerita cerita yang best.. walaupun aku penyokong kuat 1 parti ni (ehem3) tapi aku tak suka baca tentang parti even mana mana parti, ok!

pada aku, blog yang kerap aku masuk ni just nak cerita hal yang LUCU and MENARIK.. tapi banyak sangat masuk hal politik.. serius shit! aku paling benci kalau orang yang tak puas hati pasal parti, tiba tiba nak kondem kat blog... hello, kalu lu berani, lu cakap terang terang kat PM r.. buat surat, tak payah nak tulis berjela jela kt blog lu! aku tahu tu blog dia, lantak la dia nak tulis apa.. selama ni aku tak kisah, tapi bila dah lama, makin geli aku tengok penceritaan dia.. nampak macam pondan (sorry to say!) tapi dah kawin dan dah beranak pinak.. 

memang aku bengang! target nak cerita pasal parti, blog ko best r! haha, blah la! 

tapi aku respek giler pada blog *********  sebab dia tak pernah nak cerita pasal artis, keburukan parti tu, keburukan parti ni... good job... respect giler sama brother tu..

tapi pada 1 blog ni, haha... boleh jalan r... like a shit! (sorry!)


paku dulang paku serpih,
mengata parti orang, parti lu yang lebih!
 waaahh!

Tiba tiba je tersentap gitu.. Khalis naturalnya akan ziarah siapa sahaja yang mengomen di blog Khalis.. Bukan tiada blog yang Khalis suka..tapi Khalis bersikap adil..siapa komen kita komen.. tak gitu..

Tapi semasa Khalis ziarah, ada satu blog ni buat Khalis terfikir.. adakah dengan memiliki gelaran sebagai seorang suami dan bapa Khalis tak boleh menyampaikan cerita dalam keadaan mesra..menurut blogger tu Khalis ni cam pondan..

Tersentap gak tu.. malah dia comparekan Khalis dengan blog lain juga yang tak campur adukkan dengan politik.. Mungkin dia baru sahaja kenal blog Khalis.. Cuba dia tengok entry pertama kedua dan ketiga Khalis dalam blogslucumenarik ini.... Memang blog ini menjurus ke arah politik sinis..

Sebab Khalis ingat lagi seorang pengomen ada cakap kat pengomen yang lain.. Politik ada segala.. Dalam pilitik ada lucu.. ada kelakar..ada jijik.. ada suka.. ada benci.. ada jujur ada bohong.. Cerita politik takkan pernah berhenti mengambil tempat dalam kehidupan kerana drama drama tidak henti..



Tegur lah Khalis sebaiknya.. Gay kerana Khalis seorang riang ria? hurmm..tak kesahla..even dulu Khalis pernah cerita masa Khalis darjah pun nenek saudara pakaikan Khalis baju perempuan sebab kemanjaan dan kelembutan ku..mungkin salah Khalis sebab lembut..dia nak..entry ganas kot.. wahaha.. So, walaupun terguris hati,, muncul manik-manik peluh seram sejuk.. dada berombak tahan geram.. Khalis terima sebagai cabaran

Khalis malas la nak bagi link..sebab blog dia ada 1 post tu je pun.. ruangan komen pun takde..kepada ANDA.. Khalis akan baca blog awak hari2 untuk membakar semangat..

Full stop di sini.. Blog akan kembali dalam mood asal..Walaupun blog ini ramai jugak yang baca jiwa penulisnya sangat sensitip..



psst..jom tengok Megan Fox buktikan dirinya tak pakai botox

25 comments:

adat la tu org berblog... otak pon lain2
tp kalu xde cabaran x best jg kn?

"biarkan..biarkan buat la tk tahu.."

*masalh jiwa tu... kih kih kih

bro khalis.. sy sntiasa sokong khalis.. adat bblog la tu kot~ da jew yang xkena dmata org.. tp blog khalis sntiasa kena d mata sy hik3x... lek2x ok.. anggap jer org 2 makhluk yang xdperlukan hehe ><

hok aloh....org tu lau tak puas hati, anta surat...cakap terang2 lar kt Khalis....kekeke...(ulang balik ayat die..xmain la tulis berjela2 kt blog..huhuhu...lg pun, dia sorang je yg masalah..pedulikan die...

alah biasa la tu bro.. bila orang tak duduk segelanggang ngan kita susah nak terima pendapat, sakit hati ada la. biorkan dya dengan labu labinya...

Salam... ala peduli kan jea la.. dier ckp xpakai otak jea tue.. dier ingat dier sorg jea ader mulut puaka.. Jgn risau ya.. ramai lg yg suka blog nie psl buat hidup rasa ceria jea.. Teruskan usaha anda ya EN.KHALIS.. (^_^)

pehhh,kene kaw2 gitu khalis?,.kalau CN ni,mau menangis sedu sedan dh,..tp xpe,.hati kne kuat,..ape yg kite buat kalau salah,mau la kne kn,..tp ape yg kite buat dn kte yakin bnde tu btol,xperlu kot nk tadahh je telinge dgr die ktuk2,..amik sbg satu cbran,.hehe,.chaiyok3,.

sabor je la ye khalis.. blog kamu mmg tetap lucu dan menarik.. hahak

kemon la..benda kecik je ni khalis..kita sbg rakyat ada hak untuk meluahkan pendapat kita..tak kisah pendapat kita tu seakan-akan menyokong sesebuah parti politik..mmg ade kalanya kita terlalu mengikut emosi namun begitu kita takde niat nak menyakitkan hati mana2 pihak..para pembaca pon tanggung sendiri la bila da baca pasal entri tu..agak2 menyampah..tutup je la..baca entri lain..bukan susah..tak payah la nak kondem2..

Dangg~~ he/she got ur attention oledi..
itu la ayat2 seorg attention seeker..
u ni..tu pon xpaham2..
duhh~~

buy ativan ativan no prescription - ativan yeast infections

buy xanax alprazolam 1a pharma 0 5mg - long do xanax 2mg last

buy diazepam diazepam dosage for sedation - buy diazepam online eu

online pharmacy for valium buy real valium online uk - buy valium no rx

zolpidem half life generic for zolpidem tartrate - zolpidem side effects long term

buy diazepam online diazepam 10mg cheap - high dose diazepam protocol

buy zolpidem zolpidem tartrate zolpidem - what is zolpidem for

ativan pharmacy buy ativan cheap - overdose on ativan

buy valium online valium + treat high blood pressure - are valium and xanax the same thing

xanax 2mg xanax generic g3722 - buy real alprazolam

buy xanax bars online no prescription alprazolam 0.5mg for dogs - side effects of xanax 2mg

ambien sleep buy vicodin ambien online - generic ambien ineffective

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...