Gambar Kacak : Siapakah dia

Bagi Khalis..tiada yang lagi hensome dari Neil Caffrey dari White Collar. Isteri Khalispun cakap..Udah-udahla cakap suka kat Neil..nanti orang ingat awak gay pulak..wahahaha.. Tapi sebagai lelaki mengagumi kehenseman orang lain tak salah kan?ke salah?ke tak salah?arghh..tak kira..

Ok..kembali pada gambar di bawah ni..rasa rasa kenal tak siapa nie?



Tapi cuba tengok gambar mamat ni.. tak kenal?kalau tak kenal cuba tengok kat bawah ni pulak..





hahaha..Kalau anda peminat siri Harry Potter inilah Neville(nama dalam HP) atau nama sebenarnya Matthew lewis.. Berbeza siott..dari muka kesian nerd terus jadi bad boy miami vice city.. Jadi ingatlah korang..kalau nampak nerd janganla kutuk k?

Kalau ada orang tak kenal Neil Caffrey.. ni sekeping gambar dia.. for my haters..i keep it in my wallet?problem??

awww....


Comments

~nsar~ said…
fuyyooo biar betik.. pelakon yang chubby dalam harry porter tu????
waaaa hensem nya... terpikat sudah..
mencari kalu2 ada kesan suntikan jarum kat muka tu tp x nmpk la

Kerana LiverpoolFC episode 1
cacah said…
memang hensem! auw... longbottom kan?
ni dia betulkan gigi jer ni... pastu diet2 sikit... baby fat dah hilang...
terus handsome... ;)
cik sakdi said…
eh yang nsem tu muke original dia ke? ape2 hal pon, HP paling pendek walaupon muke cute., haha
Puan Kutu said…
tak hensem pun.haha...
ArulchelseA said…
hensem aku lg..kih kih kih kih
Fahman said…
dalam banyak2, hero la yang paling pendek. aha3
lisa lis said…
adui..xsngka mkin handsome~
Anonymous said…
hansome2...
chechoki said…
memang handsome.... NEAL! ahaha.. oh tapi, x la smpai letak dlm purse.. coz i letak gmba lelaki celebrity pujaan lain ^^
mra said…
H.P tak sorang je yang tak membesar, mamat longbottom ni muka macam clive owen
SD said…
Maksudnya nanti bila aku dah besar muka aku pun hensem la kan...wahhh!!!! nanti ramai la nak bergambar ngan aku...~wink2~

Popular Posts