Gambar Kantoi : Aksi di dalam pengangkutan awam

Wahh..wahh..dengar tajukpun dah hangat nie.. Yup inilah gambar aksi aksi yang ditangkap secara candid di mana Khalis sendiri tak pasti pelakunya tangkap atau orang ketiga.

Tapi gambar-gambar ni buatkan kita terfikir..tiadakah perasaan malu lagi? Meraba raba..menyempit nyempit,, memegang megang..hmm.. mungkin kita sendiri dapat jawapannya.. Pada wanita yang naik kenderaan awam..silalah berhati hati k?

Seluk tangan dalam???

Tangan dia pegang apa tue?

Laki tue tunjuk apa?

dia telipon??

meraba?

Beromen??

cabut seluar??

merabaaa??
Arghhh..selamat ke kenderaan awam ni? Khalis ingat lagi dalam satu forum ramai wanita di dalam pengangkutan awam pernah mengalami gangguan seksual.. Bahaya betulla kan?


TErima kasih sebab join segmen Khalis,,tq tq.. ada banyak lagi ruangan untuk blogger join..

Comments

Wanie Affandi said…
yg cabut suar tu sbb die nak terkucil kot!! >.<
lisa lis said…
ikshhh3x...agak melampau...huhuhuhuhu~ >< tutup mata n klik pangkah ~~
Cik TeN10 said…
gmbar 1st tu.. pmpuan tu mcm merelakan je?..xkn la xsedar kot.. aishh sbb tu la fatin takut nk jalan sorang2 kt mesia.. mcm2 leh jd..
sbb tu sokong sgt bla diadakan gerabak dan bas utk wanita!

Bila dalam hati ada taman
CikRangers (CR) said…
ayoo..yg pic 1st tu x sedar ke rela?lain mcm je gaya nya..tp ladies kat mana2 pun mmg bahaya..kan khalis?hehehe
ArulchelseA said…
cuak aku bro...kih kih kih kih
~nsar~ said…
waaa ngeri bab meraba tu...
adohai.. siap ytang ada cabut seluar.. giler ke ape.. :)
amna said…
iskh3.. tak pernah terlihat aksi2 18sx mcm ni setakat ni..
vampire's lovex said…
hoho melampau sungguh
~~Ticer Wann~~ said…
eei sangat melampau... sekeh kang,...
Pacek ABU sifir said…
hahak..taley blah yang sampai cabut suar 2 la..hape jadahnye..hahak..
puteri ain said…
ok . ini betul2 scary .
anak abah said…
sebab tu la pentingnye menutup aurat. sekurangnye tak la seksa kaum2 lelaki memandang. tak gitu? hehe
tmpt kite sndri pon dh xselamat,.adoii,..xprnh jln sorg2,bahaye,.
saiazuan said…
haha sengal nye diorng
liya alia said…
orang ramai kiri kanan depan belakang atas bawah pon boleh buat aksi pelik2 cmni lagi.. adoyaii
NILAM Sapphire said…
nk kongsi pengalaman.. dulu sy naik bas.. then ade lelaki cina duk sblh sy.. sy pun ok lah.. tetibe je dia cube rapat2 n gesel bahu.. sy pelik n cube jauh kn diri tanpa memandang dia.. makin jauh makin dekat.. then sy pandang lah dia... terkejut sgt... dia tgh tunjukkan dia punya anu.. ape lg sy kuar n g ngadu ngn pemandu n konduktor bas.. trus pemandu bas tu suh lelaki tu trun.. tnpa perasaan malu dia pun trun dgn muke yg selamba sgt.. so kpd wanita2 diluar sana klu boleh sediakn lah pe yg boleh melindungi diri anda.. skrg ni mmg byk lelaki yg gile seks..
NowGee Gee said…
Tp bkin.pnasaran ;)
NowGee Gee said…
Iya, kata abah kan?
Ini jaman, ini jaman, ;)
Slm.knl smua shabat D53F5182, invite

Popular Posts