Fakta Menarik : Perkara yang anda tak percaya untuk di sewa

Khalis nak main teka dan review..Tapi bukan minggu ni..tapi 2 minggu lagi selepas Khalis siap review semua pemenang segmen bersama Khalis. Alhamdulillah,,terima kasih banyak-banyak pada sahabat yang sudi menjoinkan diri.. Khalis bukanlah rajin join segmen..berdebar jugak sebab takut takde sambutan..

Di pagi yang ceria ini, Khalis nak kongsikan 10 fakta mengenai perkara yang anda tak ketahui boleh sewa.. Enjoy k?


Mesti korang tak percaya yang boleh sewa wife kan? Khalis dah cari dah..jumpeee..hehe(gelak kurang nakal untuk cover line)

Comments

cacah said…
dalam siri how i met your mother, barney ada sewa 1 family (wife and anak lelaki) untuk yakinkah mak dia yang dia dah kawin.

kelakar jer.
hihi sume xleh sewa ..
Puan Kutu said…
sewa wife macam cerita p.ramlee tu..haha..
MFI said…
kalau sewa isteri..agak2 dia boleh bagi servis yang sama tak sebagai seorang isteri?
mas saari said…
adoi...nasib takleh sewa!
kalau boleh tak taulah apa nak jadi..
ArulchelseA said…
cuak aku..aku nk sewa blog ni bleh ke...kih kih kih
Wanie Affandi said…
nak sewa theater!!! heheheheeh
~~Ticer Wann~~ said…
nak sewa sapa eh? hmmmm.... FA lah..
Bella Bell said…
errrrr... nak sewa aaron aziz boleh? hehehe!!~
ABU said…
nak rent weird object jugak hahaha
Fahman said…
zaman p. ramlee lagi dah ada sewa bini, dalam citer mahfuz mahfiz tuh. ha3
iniialahaku said…
smua boleh disewa skarang ni....
deeya said…
alor ! sewa husband tak boleh ker ?? muehehehehe !
cik sakdi said…
apa maksud domestic service? n other service tu. dah name pon wife kan. haha

Popular Posts