Pages

Support Penaja

Saturday, July 16, 2011

Fakta Menarik : Perkara yang anda tak percaya untuk di sewa

Posted by mykhalis On 11:33 AM 14 comments

Khalis nak main teka dan review..Tapi bukan minggu ni..tapi 2 minggu lagi selepas Khalis siap review semua pemenang segmen bersama Khalis. Alhamdulillah,,terima kasih banyak-banyak pada sahabat yang sudi menjoinkan diri.. Khalis bukanlah rajin join segmen..berdebar jugak sebab takut takde sambutan..

Di pagi yang ceria ini, Khalis nak kongsikan 10 fakta mengenai perkara yang anda tak ketahui boleh sewa.. Enjoy k?


Mesti korang tak percaya yang boleh sewa wife kan? Khalis dah cari dah..jumpeee..hehe(gelak kurang nakal untuk cover line)

14 comments:

dalam siri how i met your mother, barney ada sewa 1 family (wife and anak lelaki) untuk yakinkah mak dia yang dia dah kawin.

kelakar jer.

sewa wife macam cerita p.ramlee tu..haha..

kalau sewa isteri..agak2 dia boleh bagi servis yang sama tak sebagai seorang isteri?

adoi...nasib takleh sewa!
kalau boleh tak taulah apa nak jadi..

cuak aku..aku nk sewa blog ni bleh ke...kih kih kih

nak sewa theater!!! heheheheeh

nak sewa sapa eh? hmmmm.... FA lah..

errrrr... nak sewa aaron aziz boleh? hehehe!!~

nak rent weird object jugak hahaha

zaman p. ramlee lagi dah ada sewa bini, dalam citer mahfuz mahfiz tuh. ha3

smua boleh disewa skarang ni....

alor ! sewa husband tak boleh ker ?? muehehehehe !

apa maksud domestic service? n other service tu. dah name pon wife kan. haha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...