Pages

Support Penaja

Friday, July 15, 2011

Kartun Lawak : Problem Fish?

Posted by mykhalis On 3:53 PM 8 comments

Arghh..ternyata Khalis sangat noob pasal bahasa komputer ni.. Tekanan jiwa raga je.. Baru je tadi Khalis check email..permohonan kali kedua Khalis untuk iklan Innity diluluskan.. Thanks pada entry semalam mengenai pageview Khalis..Ianya memberi semangat untuk Khalis apply semula.

Kerana dah lulus.. dia suruh Khalis isi borang and letakkan kod la ape la.. Dan yang lucunya.. template Khalis ni adalah tak boleh diubah suai langsung.. Nampak gayanya Khalis kena ubah templates..dan Khalis takut kalau Khalis ubah templates tak kena di mata korang semua..

Jadi untuk melegakan otak Khalis..satu lagi kartun lawak..agak berjaya mengurangkan tekanan la sekejap..hehe.. enjoy.. Problem Fish??

wahahhaha..

8 comments:

tahniah!semoga berjaya!

blog jangankalot dah bertukar url sebenarnya

jangankalot.blogspot.com

bukan lagi www.jangankalot.co.cc

ada masalah teknikal sikit. :D

adoi kartun ni, mane dia dapat idea bungok ni. kehkeh, dah cube lom?

err..tak mati tercekik ker nanti?? tak yakin langsung nak cuba..

mungkin khalis boleh cuba tanya otai2 blog yang guna innity gak..

wakakakakakaka
nmpk sgt taksub ngan sains..
mentang2 lahhhh
pokok hasil kn oksigen..
bijak kot dy ni..
kot2 kene mkan ngan paus nnti
hahaha

katon n sgt LOL.. hahahaha i shud try it later :D

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...