Pages

Support Penaja

Thursday, July 14, 2011

Gambar Geli : Proses membuang obor-obor di dalam empangan

Posted by mykhalis On 5:32 PM 6 comments

Sekumpulan? segerombolan?sekawan? obor-obor telah menghalang laluan bekalan air bersih di Israel. Akibatnya Orot Rabin power station in Hadera, Israel terpaksa ditutup sementara untuk memastikan semua obor obor berjaya di buang..














Tak tau la berbisa ke tak..tapi pernah ingat pak sepupu Khalis terkena bisa obor-obor.. Punya la berbisa sampai kena panggang kaki.. ewwww( Khalis tak tengok..orang cakap)

Psst..Khalis tersentap bila baca post ni.. cakap Khalis penipu.. sedihhh..terharu..

6 comments:

uikk cuak aku bro... geli geleman aku tgok...kih kihkih

hehehehe...ok la tu khalis tersentap..sedih tapi tharu hik3x...
jgn marah2 yer nnti nmpak lagi comey kui3x... >>> nak jaga hati nih..hik2x..

erh.......org kate kalau kena obor2 sapu dengan pasir pantai..tak tau la berkesan ke x..xpnah kena..=D

pergh.. banyak giler.. mmang tu empangan ternak obor2 ke? :)

bergelen-gelen kot obor2...

blom ade pengalaman kena obor2 tp mmg ramai yg ckp klu kena pedih oooo.....

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...