Thriller Michael Jackson versi Tamil.. make ur day!!

Jujur Khalis cakap..walaupun hari ni isnin dan anda muram..sila layan vklip nie..kompom anda akan ceria..


kalaula MJ tengok nie..mesti dia ketawa terbahak-bahak..siut betul..berair mata Khalis

Comments

saya YANA said…
geli mat... geli mat mat mat mat.....

apsal sub die china.. kan ada malay punya kan... hehehe
~nsar~ said…
sy ada sorang senior tau... nama dia ahmad sufian.. tapi dia femes dengan nama mat komando.. time u buat any karnival dia mesti join punya.. dia jual burger kukus. memang laku la.. nama dia kasi apa tau? burger gelimat.. haha dah la masa dok menjual tu asyik dok ulang lagu ni.. kat pc.. siap letak pc kat depan kaunter tu.. nak swoh orang tengok lagu ni.. haha
~~Ticer Wann~~ said…
video ni dan video yang sewaktu dengannya saya layan masa praktikum dulu.. haha trainee teacher that time nak ilangkan stress... so tengokla video nih... tapi tengok yang ada subtitle Malay tu best.. hahaha
ArulchelseA said…
cuak bro..ni yg dulu slalu ckp ni geli mat..mat mat...
soooooour said…
geli mat!geli mat....
mrs naymie said…
khalis!!!gile ahhhhh!!!! damn funny!!! tergelak2..xleh bla tarian ng lagu n gaya... sius funny!!!hahaha
mushroom said…
da tgk lama :P
Puan Kutu said…
kihkih yg ada subtitle lg lawak!
Marcella said…
oh, ini lagu..
geli mat! geli mat,mat,mat,mat,mat..
hahaha..first tgk dolu-dolu memang klaka.tmbh2 yg ada subtitle BM..
mykhalis said…
cehhh,,dah lama rupenyee..napela khalis baru tahuuuuuu

Popular Posts