Pages

Support Penaja

Monday, May 23, 2011

Thriller Michael Jackson versi Tamil.. make ur day!!

Posted by mykhalis On 10:00 AM 11 comments

Jujur Khalis cakap..walaupun hari ni isnin dan anda muram..sila layan vklip nie..kompom anda akan ceria..


kalaula MJ tengok nie..mesti dia ketawa terbahak-bahak..siut betul..berair mata Khalis

11 comments:

geli mat... geli mat mat mat mat.....

apsal sub die china.. kan ada malay punya kan... hehehe

sy ada sorang senior tau... nama dia ahmad sufian.. tapi dia femes dengan nama mat komando.. time u buat any karnival dia mesti join punya.. dia jual burger kukus. memang laku la.. nama dia kasi apa tau? burger gelimat.. haha dah la masa dok menjual tu asyik dok ulang lagu ni.. kat pc.. siap letak pc kat depan kaunter tu.. nak swoh orang tengok lagu ni.. haha

video ni dan video yang sewaktu dengannya saya layan masa praktikum dulu.. haha trainee teacher that time nak ilangkan stress... so tengokla video nih... tapi tengok yang ada subtitle Malay tu best.. hahaha

cuak bro..ni yg dulu slalu ckp ni geli mat..mat mat...

khalis!!!gile ahhhhh!!!! damn funny!!! tergelak2..xleh bla tarian ng lagu n gaya... sius funny!!!hahaha

kihkih yg ada subtitle lg lawak!

oh, ini lagu..
geli mat! geli mat,mat,mat,mat,mat..
hahaha..first tgk dolu-dolu memang klaka.tmbh2 yg ada subtitle BM..

cehhh,,dah lama rupenyee..napela khalis baru tahuuuuuu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...