Pages

Support Penaja

Tuesday, May 24, 2011

Lagi rekaan mengarut dari zaman dahulu

Posted by mykhalis On 10:00 AM 11 comments

Sebelum ini, Khalis ada kongsikan rekaan zaman silam yang lupus, Kali ini, Khalis ingat kongsikan lagi zaman silam yang mengarut pulak.. dan kali ni Khalis tak hairan bagaimana rekaan ni boleh hilang di dunia nie..hehe

Baby Cages merupakaan rekaan pada tahun 1936 di London..Tujuan rekaannya ialah supaya baby akan dapat udara segar dari sangkarnya..ianya di gantung di tingkap apartment..

rekaan seterusnya dicipta di Jepun, merukan dada wanita untuk memberi keselesaan supaya baby mudah tidur..

1954..inilah ciptaan yang menggembirakan perokok kerana rekaan ini menyediakan payung kecil supaya perokok boleh merokok di hari hujan

Kalau lelaki dengan rokok..wanita pulak tidak dapat di pisahkan dengan make-up..rekaan tahun 1970 ini membenarkan wanita mandi tanpa merosakkan make-up dan dandanan rambut..puas ke mandi camnie??
Setuju benarlah kalau ini merupakaan rekaan mengarut..heheh

11 comments:

yg mengarut bg kita lani itulah yg paling cool pd zaman tu

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

ngee......
mengarut.....
tp sangat kreatif..............
hehe

bagus gak kan yg mandi tu. nanti sebelom mandi boleh make up beria. pastu baru mandi.. hehe..

yang mandi dengan topeng masa kebakaran tu yang tak tahan..

kalau baby cage tu, mak bapak lupe letak anak kat situ, rentung anak tu. hahah

memang pelik, tp itulah kretiviti manusia

kalo la tercampak baby tu kt luar.. mmg menyesal x sudah..

rekaan last skali mcm ape je..mcm rasa semacam plak kalo mandi x basah muka ngan kepala..adeih

haha..mmg amat teramat mngarut!

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...