Games yang menjadikan Amerika sebagai sasaran

Glorious Mission

Kalau anda kaki games, anda akan tahu bahawa sentiasa sahaja menjadi musuh adalah Jepun, China, Russia, Negara Arab bukan.. Macam Call of Duty,, merekalah hero..

Buat kali pertama, sebuah syarikat permainan berpangkalan di China telah mencipta sebuah permainan yang kualitinya setanding dengan Call of Duty.. bezanya kali ini ialah membunuh orang Amerika..ohh yeahhh...
Memang cara Amerika mencuci minda kita sangat mudah.. menuduh negara lain korup..menuduh orang lain pengganas.. padahal merekalah negara paling cacamarba sekali..

Walaupun anda tak minat games.. apa kata tengok je priview games ni dan cakap dalam hati..

Padan muka Amerika.. For my wife cousin that serve for American's Army.. serve you right!!

dan jika anda ada akaun youtube please klik like k??

Comments

~~Ticer Wann~~ said…
tu yang kadang-kadang saya malas nak main game jenis mission2 nih..dah tau dorang mesti angkat dorang as a hero punya.. heh ni nak kena p cari game nih..puas hati aa... :D
Arpiiz said…
saya tak kisah pun main game2 macam ni, asal menang udah le..hehe
nelly said…
nasib baik tak minat main game ~
Miss Tira said…
Akhirnya ada juga game perang yang membunuh askar Amerika. Sangat epic. Hahaha.
Norfidayu said…
yes, tembak lagi org amerika tu!
kasi bom sama dia!
ade tak game yg selamatkan org islam lak??? hihik!
Jangan Kalot said…
Banyak game berunsurkan sebegini :)

lawati blog saya

jangankalot.blogspot.com
noraim said…
alaa, sy tak minat main game lah. tgk pon malas. hihi.
Kentang_ said…
kalau game ni layan DotA je. Game len-len tak mencabar. takat nak release tension je main game len2.
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ tipu ahh tecer wan main game camni...tipuuuu tipuuu
mykhalis said…
@Arpiiz menang sokmo ke??hehhee
mykhalis said…
@nelly pakar motivasi kena minat baca buku..hehhe
mykhalis said…
@Miss Tira kalau dapat main ni sangat puas hati
mykhalis said…
@Norfidayu tak pasti la pulak..tapi slalu diorang jadikan orang islam pengganas
mykhalis said…
@Jangan Kalot yang camne??yg serang amerika ke??
mykhalis said…
@noraim biasala.. kene jaga anak2..hehe
mykhalis said…
@Kentang_ dah bersara dah dota..tak mampu nak memikirkan dota lagi
chii said…
heheh..agaknya apa la reaksi org amerika eh
nur said…
hua.. china army men game..
memang latihan betul..

^^, malaysia bila nak buat.
huawahuawa
mykhalis said…
@chii
kalau tengok di youtube,,orang amerika memang tengah panas buntut sekarang
mykhalis said…
@nur
bukan nak perlekehkan malaysia..tapi belum tiba masanya lagik

Popular Posts