Pages

Support Penaja

Tuesday, May 24, 2011

Games yang menjadikan Amerika sebagai sasaran

Posted by mykhalis On 8:00 PM 20 comments

Glorious Mission

Kalau anda kaki games, anda akan tahu bahawa sentiasa sahaja menjadi musuh adalah Jepun, China, Russia, Negara Arab bukan.. Macam Call of Duty,, merekalah hero..

Buat kali pertama, sebuah syarikat permainan berpangkalan di China telah mencipta sebuah permainan yang kualitinya setanding dengan Call of Duty.. bezanya kali ini ialah membunuh orang Amerika..ohh yeahhh...
Memang cara Amerika mencuci minda kita sangat mudah.. menuduh negara lain korup..menuduh orang lain pengganas.. padahal merekalah negara paling cacamarba sekali..

Walaupun anda tak minat games.. apa kata tengok je priview games ni dan cakap dalam hati..

Padan muka Amerika.. For my wife cousin that serve for American's Army.. serve you right!!

dan jika anda ada akaun youtube please klik like k??

20 comments:

tu yang kadang-kadang saya malas nak main game jenis mission2 nih..dah tau dorang mesti angkat dorang as a hero punya.. heh ni nak kena p cari game nih..puas hati aa... :D

saya tak kisah pun main game2 macam ni, asal menang udah le..hehe

nasib baik tak minat main game ~

Akhirnya ada juga game perang yang membunuh askar Amerika. Sangat epic. Hahaha.

yes, tembak lagi org amerika tu!
kasi bom sama dia!
ade tak game yg selamatkan org islam lak??? hihik!

Banyak game berunsurkan sebegini :)

lawati blog saya

jangankalot.blogspot.com

alaa, sy tak minat main game lah. tgk pon malas. hihi.

kalau game ni layan DotA je. Game len-len tak mencabar. takat nak release tension je main game len2.

@~~Ticer Wann~~ tipu ahh tecer wan main game camni...tipuuuu tipuuu

@nelly pakar motivasi kena minat baca buku..hehhe

@Miss Tira kalau dapat main ni sangat puas hati

@Norfidayu tak pasti la pulak..tapi slalu diorang jadikan orang islam pengganas

@Jangan Kalot yang camne??yg serang amerika ke??

@noraim biasala.. kene jaga anak2..hehe

@Kentang_ dah bersara dah dota..tak mampu nak memikirkan dota lagi

heheh..agaknya apa la reaksi org amerika eh

hua.. china army men game..
memang latihan betul..

^^, malaysia bila nak buat.
huawahuawa

@chii
kalau tengok di youtube,,orang amerika memang tengah panas buntut sekarang

@nur
bukan nak perlekehkan malaysia..tapi belum tiba masanya lagik

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...