Pages

Support Penaja

Wednesday, May 25, 2011

18sx Dewa kemaluan di Bhutan

Posted by mykhalis On 9:00 PM 24 comments

Ok..ini betul-betul 18sx..Memang tiada gambar sebenar yang buka aurat ke apa ke..tetapi ianya memang jelas sangat tak senonoh.. Khalis kongsikan kerana bagi Khalis informasi ni menarik.. Kalau anda tak sukakan perkara-perkara tak senonoh sila baca artikel lain.. Khalis ada ratusan posting dalam blog ini..hehe








Kira space banyak jugakla,, ok Khalis menjangkakan yang baca ini adalah mereka yang nak tahu k? so, ceritanya di Bhutan.. ada seorang lelaki nie.  Drukpa Kunley (1455 – 1529) dia ini kira hebat kerana telah menakluk hampir 5000 orang wanita.. Kira cakap.,. semua wanita dari anak ke emak ke nenek semua dia dah sapu la..

Kerana kehebatannya..muncullah lagenda bahawa kekuasaannya datang kerana berjaya menewaskan makhluk jahat menggunakan senjata lelakinya sahaja..tu yang dia jadi gagah di ranjang tu..Jadi penduduk di Bhutan ni menganggapnya dewa penis.. maka setiap rumah mesti ada hiasan penis..

Jom layan gambar..amaran: tiada penis sebenar di dalam gambar ini!!!













macam macam..ingatkan orang jepun je percaya pada dewa kemaluan..kat Bhutan pun ada..

24 comments:

susa eden na jawab yang ni ~
hehehe

pelik-pelik la dorang ni...

sabor je lah. nasib baik takde yang dedah penis secara terbuka kat situ. hahaha..

huargghh...
what the fish........
x ptot..x sggop tengok..

@nelly wahahha..segan khalis nak membalasnya

@ASaDa RyutaRo wahaha.. masih menjaga sedikit kesucian dalam blog ini

@misz farahniza jangan2...sila jaga pandangan mata

18sx...nasib dah 19..hahahah

This comment has been removed by the author.

mesti makhluk jahat tu pompuan. cis.

tak pun jenis gay.

arghh, tak sanggup tengok sampai habis..hehehe

hehe..mcm2 kat dunia ni. kalau tak singgah blog khalis ni takderlah tau benda2 pelik kat serata dunia nih.

Memang tak tahu malu dorang ni. -.-

fuyoo. jadi meriam! haha

jangan ada yang buat mcm ni kat malaysia udah ler..hahaha

erkk..pepelik la..xde benda lain ke nak dilukiss..issk

...lalalala...mak mOon xtaw Moon tengOk gambaQ lucah arini...llalalalal~~~~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...