Pages

Support Penaja

Tuesday, May 24, 2011

Queen Elizabeth II.. gambar zaman muda

Posted by mykhalis On 11:59 AM 11 comments

Khalis mula - mula rasa takjub la jugak..bukan apa.. kerana Khalis rasakan semenjak Khalis kenal Permaisuri British ni.. Khalis kenal wajah tuanya sahaja.. Umpama bila Khalis tengok wajahnya masih muda baru Khalis teringat... oooo..diapun pernah muda jugak.. Lagi janggal melihat permaisuri memakai gaun..

Erkkk.. memang lawa rupanya.. eleeehh..korangpun rasanya ini kali pertama tengok gambar Queen Elizebeth masa muda-mudi kan?? ke dah tengok?? pedulik hape!!

Jom layan Elizebeth II bersama dengan presiden-presiden Amerika dari zaman dulu-dulu..

Bersama President Obama.

Bersama Bush bengongg

Bersama Clinton si gila seks

Bersama Bush

Bersama Reagan

Bersama Carter

Bush Ford

Nixon

Kennedy

Eisenhower

Truman
yang last-last tu Khalis tak kenal pun..tapi ini lah wajah Queen Negara-Negara Komenwel..

11 comments:

pjg umur dia...


komen takde kaitan ngan entry...hahahah

dia tak la comel sangt kan.. tapi betuah punya cucu yang hensem hensem.. hehe

sweet ja tengok..sentiasa senyum... nak senyum cam tu jugak lak.. :D

@~nsar~ yerla..cucu jerla hensem..itupun sbb mak dia lawa

@~~Ticer Wann~~ lambaian tangan permaisuri pun kene terer jugak tau

huhu......
bru 1st time tengok..
cantek2...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...