Pages

Support Penaja

Thursday, May 26, 2011

Jam loceng kompom bangun tidur

Posted by mykhalis On 6:00 PM 12 comments

Apalah makna hidup tanpa cabaran..kan??



Kalau lambat bangun habis duit kena potong semuanya,, kalau katakan lagi penting acara esok..lebih baik taruk note Seratus.. kalau sederhana RM50..hehe..kalau tak bangun jugak tak taula

12 comments:

hahaha...
jam loceng kejam!!!

haha... Yana lebih baik masukkan kertas je la.. hahha

time is money. less sleep, save time= save money.ha3

haha kreatif betul !! dlm masa yg sma dpt menyedarkan kita akan btapa berharganya masa tu.. :)

tak dan bunyi dah celik semata2 nak selamatkan duit tu..muahaha.. duit yang main game saidina tu bolih guna tak?

same cam yana, gua letak kertas a4 je dalam tu nanti. hahaahaha...

terbaru--> SECEBIS DAGING DI MATA KAIL --> .download.

ni confirm tak lama lagi sakit jantung sebab duit abis nak potong duit..hahaha

Stress hidup mcam tu. haha.

apeee la motif org tu reka jam camni. hahaha~

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...