Jam loceng kompom bangun tidur

Apalah makna hidup tanpa cabaran..kan??



Kalau lambat bangun habis duit kena potong semuanya,, kalau katakan lagi penting acara esok..lebih baik taruk note Seratus.. kalau sederhana RM50..hehe..kalau tak bangun jugak tak taula

Comments

Bella Bell said…
hahhaa..compem bangun!
misz farahniza said…
hahaha...
jam loceng kejam!!!
saya YANA said…
haha... Yana lebih baik masukkan kertas je la.. hahha
Fahman said…
time is money. less sleep, save time= save money.ha3
Cik TeN10 said…
haha kreatif betul !! dlm masa yg sma dpt menyedarkan kita akan btapa berharganya masa tu.. :)
~~Ticer Wann~~ said…
tak dan bunyi dah celik semata2 nak selamatkan duit tu..muahaha.. duit yang main game saidina tu bolih guna tak?
Piah Becok said…
same cam yana, gua letak kertas a4 je dalam tu nanti. hahaahaha...

terbaru--> SECEBIS DAGING DI MATA KAIL --> .download.
dayang said…
ni confirm tak lama lagi sakit jantung sebab duit abis nak potong duit..hahaha
Jangan Kalot said…
Stress hidup mcam tu. haha.
rj Etika said…
apeee la motif org tu reka jam camni. hahaha~

Popular Posts