Pages

Support Penaja

Sunday, May 22, 2011

Pistol paling besar di cipta dalam sejarah manusia

Posted by mykhalis On 7:00 AM 9 comments

Pistol ni lagi besar dari meriam tau.. memang besar gila.. Ianya di bini di German pada tahun 1941. Diberi nama Gustav Gun..Untuk keterangan lanjut boleh tengok di sini

Jom layan kebesaran pistol ini!!









besorr... persoalannya kenapa tak panggil meriam.. kenapa panggil pistol??itu kena baca k?

9 comments:

mak aih, beso bebeno...
leh tolong tembak kolej ila x?
hahaha
xyah dah nak gi kolej balik :P

hahaha.. nak letak dalam poket pon xbley.... kalau nak kejar pencuri cm ne ek.... hahahaha

jadi..ape function pistol ni sbnrnya..nak tembak gergasi ke?

german pd era ww2 dulu mmg punyai teknologi yg plg hebat waktu tu. malahan smo saintis terhebat dunia dtg dr german pada masa tu, termasuklah einstein

dalam game Medal of Honor (air borne), salah satu misi dia adalah untuk meletupkan benda ni. hahaha..

wowowowoo,..besonyerr,..pistol ek,.ehhe,.

gila besaq..macam meriam jer rupa..:)

a'ah laa. pggil jelaa meriam. xscuai laa pggil pistol , huhuhu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...