Pistol paling besar di cipta dalam sejarah manusia

Pistol ni lagi besar dari meriam tau.. memang besar gila.. Ianya di bini di German pada tahun 1941. Diberi nama Gustav Gun..Untuk keterangan lanjut boleh tengok di sini

Jom layan kebesaran pistol ini!!









besorr... persoalannya kenapa tak panggil meriam.. kenapa panggil pistol??itu kena baca k?

Comments

ieyla said…
mak aih, beso bebeno...
leh tolong tembak kolej ila x?
hahaha
xyah dah nak gi kolej balik :P
hahaha.. nak letak dalam poket pon xbley.... kalau nak kejar pencuri cm ne ek.... hahahaha
nelly said…
besooo giloo !
K.A.S. said…
jadi..ape function pistol ni sbnrnya..nak tembak gergasi ke?
Dawa said…
german pd era ww2 dulu mmg punyai teknologi yg plg hebat waktu tu. malahan smo saintis terhebat dunia dtg dr german pada masa tu, termasuklah einstein
ASaDa RyutaRo said…
dalam game Medal of Honor (air borne), salah satu misi dia adalah untuk meletupkan benda ni. hahaha..
wowowowoo,..besonyerr,..pistol ek,.ehhe,.
Puan Kutu said…
gila besaq..macam meriam jer rupa..:)
sharifahzakiah said…
a'ah laa. pggil jelaa meriam. xscuai laa pggil pistol , huhuhu

Popular Posts