Rahsia menjadi seperti Donald Trump

Seperti semua sedia maklum..Donald Trump memang hebat.. selain ada sebuah movie berdasarkan dirinya sendiri( Khalis dah 2 kali tengok ) dan siri Apperantice.. Donald Trump merupakan seorang taikun hartanah.. Malah dia di kenali sebagai King Of New York..

Apa yang Khalis kagum kat Donald Trump ni ialah fesyen rambutnya yang tidak berubah dari zaman muda hingga sekarang.. Jadi satu misi untuk membongkar fesyen rambut Donald Trump telah berjaya..



Inilah hasilnya... ada 4 teknik libasan yang digunakan... kalau anda ingin cuba silakan..  dan sepatutnya Khalis bagi tajuk lain post nikan.. cam salah tajuk je..wahahahha

Comments

saya YANA said…
haha... ni cara nak sembunyikan botak depan kepala ni kot... macam geli je kalau orang muda2 buat macam ni... hahaha
GeminiGurlz said…
erkk... mmg lari dari tajuk post...hehehe..... yg pompuan jgn try!
HeiYzZ RoSLaN said…
belum lagi rambut encik dR..hehe..
~~Ticer Wann~~ said…
pelik kot kalau ada yang nak buat rambut macam tu (pejam mata bayangkan jap).. :D
MFI said…
complicated btol rambut dia..
Orked Desa said…
agaggaa...ade style...tp HeiYzY RoSLaN dR nyer rambut mmg x leh lwn trump jer la...hahhaa...
Marcella said…
mungkin tajuk yg sesuai ialah "Berambut Pesen Donald Trump" hehehe
ArulchelseA said…
dia libas kiri kanan depan blakang ni bro..ptt la..empat2 ace dia pegang.. sapa bleh lawan..aku ada king queen pun tk guna dah...hahahaha
cik sakdi said…
adoi ai, mesti dia ade sorang org gaji khas utk sikat rambot dia pg2. haha
ni cover botak tgh org ckp .
samy veloo should try this :P

Popular Posts