Pages

Support Penaja

Wednesday, May 25, 2011

Rahsia menjadi seperti Donald Trump

Posted by mykhalis On 3:00 PM 10 comments

Seperti semua sedia maklum..Donald Trump memang hebat.. selain ada sebuah movie berdasarkan dirinya sendiri( Khalis dah 2 kali tengok ) dan siri Apperantice.. Donald Trump merupakan seorang taikun hartanah.. Malah dia di kenali sebagai King Of New York..

Apa yang Khalis kagum kat Donald Trump ni ialah fesyen rambutnya yang tidak berubah dari zaman muda hingga sekarang.. Jadi satu misi untuk membongkar fesyen rambut Donald Trump telah berjaya..



Inilah hasilnya... ada 4 teknik libasan yang digunakan... kalau anda ingin cuba silakan..  dan sepatutnya Khalis bagi tajuk lain post nikan.. cam salah tajuk je..wahahahha

10 comments:

haha... ni cara nak sembunyikan botak depan kepala ni kot... macam geli je kalau orang muda2 buat macam ni... hahaha

erkk... mmg lari dari tajuk post...hehehe..... yg pompuan jgn try!

belum lagi rambut encik dR..hehe..

pelik kot kalau ada yang nak buat rambut macam tu (pejam mata bayangkan jap).. :D

complicated btol rambut dia..

agaggaa...ade style...tp HeiYzY RoSLaN dR nyer rambut mmg x leh lwn trump jer la...hahhaa...

mungkin tajuk yg sesuai ialah "Berambut Pesen Donald Trump" hehehe

dia libas kiri kanan depan blakang ni bro..ptt la..empat2 ace dia pegang.. sapa bleh lawan..aku ada king queen pun tk guna dah...hahahaha

adoi ai, mesti dia ade sorang org gaji khas utk sikat rambot dia pg2. haha

ni cover botak tgh org ckp .
samy veloo should try this :P

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...