Pages

Support Penaja

Monday, May 23, 2011

Pertandingan ratu cantik Tiffany

Posted by mykhalis On 12:00 AM 17 comments

Serius si lelaki akan seronok mencuci mata..dan si wanita terdetik rasa jeles..tak percaya?? Jom tengok..















Buat maklumat pembaca wanita dan lelaki. pertandingan ratu cantik tiffany ini sama taraf dengan miss universe,namun ianya berlainan kategori..pertama ianya bukanlah pertandingan antarabangsa.. kemudian yang menyertainya ialah semuanya mak nyah!!

dosa ke kalau tengok mak nyah berhias buat lelaki?? kompius2..dahla memasing jelita macam wanita sebenar..

17 comments:

mak nyah?? OMG..ingatkan perempuan tadi..lawa bukan main..miss malaysia pon kalah

cuak bro..sejibik mcm pmpuan..hehe.. mknyah rupanya..

bro.. halkum diorang xade ke?leh buang ke halkum tu??

hahhaa...halis, naymie da agak...taw!!!(nada berlagak)

wow....
siyes mereka sangat 'hot'..

walaweh... da bomb kot... Mak nyah kulit lagi cun nih... jeles jeles... nak g spa la gini.. hik3

kalah wanita sejati...hehehhe

confius gak. dosa ke tak tgk laki serupa pompan.. hmm

yg menang tue muka macam daphne iking kauu...sentap hoiiii....sumenye PLASTIK!!! huhh

dah agk dah...yg baju merah 2 bahu dia lebaQ semacam ja...

pehh muka mcm ziana zain pun ade..kih kih kih

maknyah !!!! gila lawooo !

sy sgt heran mengapa golongan ini sgt cantik. mereka memg jga diri & kulit betul2 sbb mrk kata mrk tpksa bsaing dgn kaum pmpn tulen.da la laki dlm dunia ni sikit, dorg lax jd pmpn..konpius2..dan ye..sy sguh jeles sbb mrk dr lawa dr sy..cett!!

yg no 2 tu xnmpk mcm maknyah pun..

melampau! xyah nak bersaing ngan pmpuan! cis..lawa plak tuh! argh! hahaha..tensen plak..emo ah ni.hahahaha...xpe2..suara mereka tetap sma kan? err..

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...