Pages

Support Penaja

Tuesday, May 24, 2011

Bercukur bagaikan seorang lelaki

Posted by mykhalis On 4:00 PM 19 comments

Wanita selalu mengeluh apabila terpaksa waxing ketiak dan bulu kaki mereka. Kalau tak cukur ketiak jadila camni, jadi seorang remaja dari Russia, cuba membuktikan bahawa kesakitan mereka tidak dapat dibandingkan dengan melakukan waxing di muka..










Sekali lagi Khalis rasa bersyukur kerana horman yang menyebabkan badan berbulu tiada pada Khalis... tak perlu nak fikir2 bab mencukur nie.. macam pedih dan melecehkan!!

19 comments:

humangaihh~! cabut blacjhead kat muka sedap lar gini..ini bulu..pedih wooo~ huhuhu

erk? nmpk sgt terseksa jer

adesss... sanggup ke.. ayoooo

sakit ke ek?
ok stupid question,i noe (^_^)

tak sanggup den..biarlah bercukur..

erkk, macam sakit jek. huhu. tak sanggup!

mak ai. sakit tu.

jangankalot.blogspot.com

Wax ketiak pun dah nak gugur air mata. Inikan pula wax muka. Memang penuhlah segelas.

perghhhhhhhhhhh menakutkan la

pedih lak nengoknye

dill.

pehh.. boleh meleleh airmata ni..

x per r...mekasih...saya pilih utk bercukur jer...agagaga..

Huuu, pasti sangat memedihkan. Ouch~

mak! mesti saket gila. kt muka pla tu

macam ambe, hampir setiap hari kena bercukur, kalau 3 hari tak bercukur, dah banyak jambang tumbuh...huhuuhuh walhal badan tak berbulu pun, clean je...cuma muka je berjambang, plus tak de pun famili yang berjambang kecuali ambe je

-❒- Cerita ngentot dewasa Seks Cewek Cantik Yang Kesepian.Cewek Jepang Putih Mulus Telanjang Bugil

-❒- Video Hot : Kelakuan Sepasang Abg Berkerudung Ditepi Pantai..Romantis & Hot.

-❒- Pesta Dugem : Trend Abg Jaman Sekarang.. Dunia Malam Jadi Primadona..??

-❒- Lelaki Sandakan Pontianak Bening Seksi bugil gaul.Koleksi Photo Hot & Bugil Abg Sma Yang Lagi Naik Daun.Mulus Susunya

-❒- Video Hot : Adegan Mesum Tyas Mirasih Dalam Kolam Renang..Mantap Cipokannya

-❒- Video Hot : Ngintip Sepasang Abg Ngentot di Hutan Belantara.

-❒- Senyuman Vagina : Senyuman Bibir Bagian Yang Manakah ini..?

-❒- Senyuman Manis Gadis Spg Bispak : Permainan Ranjang Yang Hot.

-❒- Kumpulan Gadis Manis Lagi pamer Susu Puting Mungil..Manis

-❒- Video Hot : Ngentot Hot Dalam Bilik warnet..Nekat Banget.

-❒- Koleksi Berbagai Gaya Ngentot Hot..mantap. Cara Membuat Wanita Terangsang Dengan Cepat

-❒- Adegan Ngentot Hot Miyabi yang Bikin Nafsu...Akhh Ughh

-❒- Maen Game : Koleksi Kelakuan Aneh Abg Maen Komputer Sambil Bugil.

-❒- Colection Abg Jepang Yang Imut Denga Toket Yang Besar..Mantap

-❒- Sekretaris Pribadi Lagi Pamer Susu & Memek Putih.

-❒- Abg Ngangkang Pamer Memek Lubang Sempit..Menganga Gan.



★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
╔══╗═════╔╗═════
╚╗╔╬═╦═╦═╣╠╦╦╦╦╗
═║║║╩╣║║╬║═╣║║║║
═╚╝╚═╩╩╬╗╠╩╬╗╠═╝
═══════╚═╝═╚═╝══
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★



This Is My Facebook Link, Add Me If You Need A Good Friend

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...