Kalau dah cute..

facebook awek ni mesti ramai orang add..kan?

yuppp..kompomm

Comments

apitzhnu said…
Waffaaa?? haha
rmbut tetibe jd lain kan?kan?kan?,.hehe,..
Norfidayu said…
hahahahha..harap muke je lawa.. lol...!
sarah shafie said…
huhu..mmg cun la kn..
Farhan said…
kalu nk diikutkn.. muka dia mmg lawa.. cute.. hehee,,,
dill said…
muke mmg kiut ah!

dill.
Kentang_ said…
hahaha. ni memang pon pixa orang yang same. tengok jari dia kat pixa atas pon dah bleh sahka. Awek ni memang lawa pun muka dia. Belikan dia Jusmate pastu bwat treatment body slim. Ajak pusing-pusing taman petang-petang. konfem bleh jadi terbaek.
mas saari said…
euwwwwwwwwww...
lain kali jangan pandang rupa je!
Anonymous said…
dasyt,,
~~Ticer Wann~~ said…
pakai elok sikit bleh dak? tetiba je marah kat awek tu.. haha
hazeleyed lady said…
Nakal awak ek...ksian dia...
Tapi ...pada kak Hazel...cantik tidah harus di lihat pada fizikal semata...Please
Aslina said…
jeles laa tengok org mcm dia tapi bentuk muka mcm kurus..........

huhuhh... saye ni asal bergambar je chubby je nampak... sedehhh...
Puan Kutu said…
haha muka mmg lawa.badan fail.tp kecantikan itu bkn pada dasar rupa dan bentuk badan semata..:)
Dayana Aj said…
tp die mmg cun la..
sharifahzakiah said…
Gagagaga bommm kedebabommm ! :DD
Aila said…
hah , ini peringatan kpd lelaki di luar sne yg hanya mau add / accept org secantik pic 1st .

btw , she's cute ! :)
chii said…
wahhh..tergoda seh..ahaha
Anonymous said…
Pandai dia tangkap gambar ye. Hahaha.
Orked Desa said…
nak tumpang gelak leh???huhu..sampai ati dia...
Anonymous said…
hehehe...;)
mOon jOhari said…
chumil...mOon x mau jadi sbesaQ nih...
cik sakdi said…
muke dia x gemuk plak kan. huhu
Ini Kisah Tia said…
tapi muka memang comel ;)
beLLa said…
haha! tertipu ngan muka kan. so, agak musykil pasni if kat fb, letak gmbar muka je takde badan. hahaha

Popular Posts