Pages

Support Penaja

Sunday, May 22, 2011

Kalau dah cute..

Posted by mykhalis On 1:00 PM 25 comments

facebook awek ni mesti ramai orang add..kan?

yuppp..kompomm

25 comments:

rmbut tetibe jd lain kan?kan?kan?,.hehe,..

hahahahha..harap muke je lawa.. lol...!

kalu nk diikutkn.. muka dia mmg lawa.. cute.. hehee,,,

muke mmg kiut ah!

dill.

hahaha. ni memang pon pixa orang yang same. tengok jari dia kat pixa atas pon dah bleh sahka. Awek ni memang lawa pun muka dia. Belikan dia Jusmate pastu bwat treatment body slim. Ajak pusing-pusing taman petang-petang. konfem bleh jadi terbaek.

euwwwwwwwwww...
lain kali jangan pandang rupa je!

pakai elok sikit bleh dak? tetiba je marah kat awek tu.. haha

Nakal awak ek...ksian dia...
Tapi ...pada kak Hazel...cantik tidah harus di lihat pada fizikal semata...Please

jeles laa tengok org mcm dia tapi bentuk muka mcm kurus..........

huhuhh... saye ni asal bergambar je chubby je nampak... sedehhh...

haha muka mmg lawa.badan fail.tp kecantikan itu bkn pada dasar rupa dan bentuk badan semata..:)

Gagagaga bommm kedebabommm ! :DD

hah , ini peringatan kpd lelaki di luar sne yg hanya mau add / accept org secantik pic 1st .

btw , she's cute ! :)

wahhh..tergoda seh..ahaha

Pandai dia tangkap gambar ye. Hahaha.

nak tumpang gelak leh???huhu..sampai ati dia...

chumil...mOon x mau jadi sbesaQ nih...

muke dia x gemuk plak kan. huhu

haha! tertipu ngan muka kan. so, agak musykil pasni if kat fb, letak gmbar muka je takde badan. hahaha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...