Pages

Support Penaja

Wednesday, May 25, 2011

Bila hari raya sampai di Negara China

Posted by mykhalis On 8:27 AM 29 comments

Bila Khalis tengok gambar ni, Khalis bersyukur sangat-sangat..

Pertama Khalis tak tinggal di Negara China
Kedua Khalis tak tinggal di lembah Klang
Ketiga jarak rumah Khalis dengan rumah mak mentua hanyalah setengah perjalanan..

Kerana apa?? cuba tengok gambar ni bayangkan anda di dalam situasi..










time ni mesti banyak yang kena copet..kena raba.. kan kan?

29 comments:

kenapa bersyukur tak tinggal kat lembah klang? tak silap saya paper tahun 2003 macam tu, kajian menunjukkan nisbah laki:pompuan kat lembah klang adalah 1:14. heaven terok kot. wahaha

cuak aku tgok bro...gila padat..aku duk dlm komuter dri serembn ke kl je dah tk thn bau bangla dah..hahaha...

ya ALLAH, teruknya keadaan dorg. alhmdulillah kita rakyat mesia xde mcm neh. huhu.

gile kentang..mcm sardin da ak tgk..ish3, mmg pnddk china ni trlbey2

ya ALLAH, teruknya keadaan dorg. alhmdulillah kita rakyat mesia xde mcm neh. huhu.

padat gila... hoho leh pengsan nih

Yana pon bersyukur sangat2.. sebab kampung dekat2 je.. 30 - 50 minit je.. hehe...

dok naik komuter yg sesak mcm tuh pon dah nak pitam//kalau yg ini apetah lg..leh mati sesak nafas kot..uhuhu

@Kentang_a'ah..kalau nak pikir tang tu memang heaven..dah kawen blom nie?

@ArulchelseA malang gila nasib duduk bawah ketiak bangla..wahahhah

@noraim ada kt..masa time raya puasa.. ingat tak masa bukit jalil ganti puduraya..perghh..sendatt

@cik mieza itu dah amalkan kawalan populasi..kalau tak..tak taule

@Encik MamaT teringgal barang tak terambilla camnie

@~~Ticer Wann~~ kalau pengsan padat camni jawabnya mati kena pijakla..

@saya YANA bestkan kampung dekat2..hehehe

@b a m b a m ' s haaa.tau takpe..meh duduk kampung

mak aih..lemas ku dalam dakapan mu...ahahh

oh tak sanggup den..trok bebenor rupanya..

...beraya kat situ je la.ntah bape ari baru nak sampai kpg...

nak bayangkan negara india raye pulak. kehkeh

@chii
tau takpe..kalau dah ramai orang sampai camni..

@MFI
itula..kita yang tak sanggup..tapi kalu terpaksa.. nak taknak kena harung jugak

@Jangan Kalot semua sesak..tengok sesak,, nafas pun sesak jugak!!

@cik sakdi negara india??? puasla semua pkat tak balik kampung la jawabnya

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...