Cara mengelakkan basikal dari dicuri

Kalau berani boleh cuba cara nie..hehe






jangan di tanya mana nak dapatkan bekalan lebah.,ahaks

Comments

Bella Bell said…
siapa yang berani curi basikal ni lagi tak tahu laa...hahhaa!!~
Awan Biru said…
Ada berani nak curi?
Memang bengkak tangan.
Cik TeN10 said…
geli tgk lebah byk2 mcm tu.. huhu tak berani ahh ni pi park beskal cmtu.. kang xpsal2 kna sengat ngn lebah pulak..
~nsar~ said…
orang tak curik.. tapi tertanya2.. macam mana owner beskel tu nak guna?
puteri ain said…
daring betul owner tu .. haha
b a m b a m ' s said…
hahahaha..tuh diaaa!kalau den punyo beskal sekalipon..den sndiri pon tak berani nak naik..hahahhaha
mOon jOhari said…
...beh jugak kalo curik nih...3in1...dapat beskal, madu dan sakit...wahahahaha
alamak... bersemngat je cikmoon nengok tajuk td.. nak tau gak cara elakkan basikal cikmoon ni kena curi.. skali...alamak.. lebah ke? haha.. xjadi laaa..haha
cik sakdi said…
amik je penyembur nyamuk. kehkeh
Fyqa said…
mremang tgk lebah tuh..
"(-_-)
Cik Teddy said…
whoa!sabar jelah
rj Etika said…
kalau curi beskal ni bukan takat dapat beskal malahan dapat MADU. hahah.
habestu cane owner beskal ni nak naik beskal die plak? =.="
d_LA said…
erkkk...meremang bulu tengkuk ni tgk lebah2 tu..huhu
Bro Ery said…
Yang penting tuan empunya basikal tu pun balik rumah naik bus sebab tak dapat nak ambik basikal dia balik. Security yang sangat hebat.

Popular Posts