Pages

Support Penaja

Friday, May 27, 2011

Cara mengelakkan basikal dari dicuri

Posted by mykhalis On 10:08 AM 16 comments

Kalau berani boleh cuba cara nie..hehe






jangan di tanya mana nak dapatkan bekalan lebah.,ahaks

16 comments:

siapa yang berani curi basikal ni lagi tak tahu laa...hahhaa!!~

Ada berani nak curi?
Memang bengkak tangan.

geli tgk lebah byk2 mcm tu.. huhu tak berani ahh ni pi park beskal cmtu.. kang xpsal2 kna sengat ngn lebah pulak..

orang tak curik.. tapi tertanya2.. macam mana owner beskel tu nak guna?

daring betul owner tu .. haha

hahahaha..tuh diaaa!kalau den punyo beskal sekalipon..den sndiri pon tak berani nak naik..hahahhaha

...beh jugak kalo curik nih...3in1...dapat beskal, madu dan sakit...wahahahaha

alamak... bersemngat je cikmoon nengok tajuk td.. nak tau gak cara elakkan basikal cikmoon ni kena curi.. skali...alamak.. lebah ke? haha.. xjadi laaa..haha

amik je penyembur nyamuk. kehkeh

mremang tgk lebah tuh..
"(-_-)

kalau curi beskal ni bukan takat dapat beskal malahan dapat MADU. hahah.
habestu cane owner beskal ni nak naik beskal die plak? =.="

erkkk...meremang bulu tengkuk ni tgk lebah2 tu..huhu

Yang penting tuan empunya basikal tu pun balik rumah naik bus sebab tak dapat nak ambik basikal dia balik. Security yang sangat hebat.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...