Pages

Support Penaja

Sunday, May 22, 2011

Ini betul-betul gila silikon

Posted by mykhalis On 10:30 AM 21 comments

Anda takkan percaya apa yang anda nampak...

































betul tak?? secocok je diorang berdua kan?

21 comments:

ish .. memang secocokla !
bangge la tuuuu . haha

mmg secocok...bl dicocok..meletop barang kali..ngeeee...~~

haissyyy.....
mmg sgt2 secocok....

perghhh terus hilang ngantuk !! mcm belon !! haha

hishhh.. bukannye lawa gedabak2 camtu..

Saya dah linkkan blog ini dalam blog sy. mintak jasa baik sedara ntok linkkan blog sy di sini. :)

http://jangankalot.blogspot.com

update daily tau blog ni. :)

haish, ingt best sngt ke lengan besor2 mcm tu.
yucks. haha.

erkkk...seram nak tengok!

eei macam tak balance je tengok pompuan tu punya... ish ish ishhh....

eeeeeeeeeeeeeeeeee,..ya astaghfirullah,..

jadi mcm sangat menakutkan!

dill.

perempuan tu perlukan laki tu untuk berjalan...ye la kan berat kedepan.... boleh laki tu tlg sambut klu jatuh....laki tu pulak perlukan puan tu...ye la tgn dah besar tak kan nak ramas yg kecik2...xda feel....jadi kat sini mutualisme itu berlaku....

melampau bebenooo...agak2 le nk cocok pon. huhuhu

Bapak r.. dah x mcm org dah..

Badan tough macam tu kalau gaduh bawakkan jarum je. Mesti dorang lari sebab takut badan meletup. Kui kui.

gilersss ahh..kalau tepecahh..ko jawab la nakkk..hahaha

macam da nak meletoppp !! scarrrryyyy

Adoi, besarnya... lengan dan tuttt dia.
Nanti dah tua, bertahankah bentuk fizikal tu?

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...