Ini betul-betul gila silikon

Anda takkan percaya apa yang anda nampak...

































betul tak?? secocok je diorang berdua kan?

Comments

Aila said…
ish .. memang secocokla !
bangge la tuuuu . haha
soooooour said…
mmg secocok...bl dicocok..meletop barang kali..ngeeee...~~
misz farahniza said…
haissyyy.....
mmg sgt2 secocok....
Cik TeN10 said…
perghhh terus hilang ngantuk !! mcm belon !! haha
Dayana Aj said…
hishhh.. bukannye lawa gedabak2 camtu..
Jangan Kalot said…
Saya dah linkkan blog ini dalam blog sy. mintak jasa baik sedara ntok linkkan blog sy di sini. :)

http://jangankalot.blogspot.com

update daily tau blog ni. :)
d_LA said…
erkkkkk...ngeri kot!
akulahct said…
ish...ish...ish.....
haish, ingt best sngt ke lengan besor2 mcm tu.
yucks. haha.
mas saari said…
erkkk...seram nak tengok!
~~Ticer Wann~~ said…
eei macam tak balance je tengok pompuan tu punya... ish ish ishhh....
eeeeeeeeeeeeeeeeee,..ya astaghfirullah,..
dill said…
jadi mcm sangat menakutkan!

dill.
SD said…
perempuan tu perlukan laki tu untuk berjalan...ye la kan berat kedepan.... boleh laki tu tlg sambut klu jatuh....laki tu pulak perlukan puan tu...ye la tgn dah besar tak kan nak ramas yg kecik2...xda feel....jadi kat sini mutualisme itu berlaku....
sharifahzakiah said…
melampau bebenooo...agak2 le nk cocok pon. huhuhu
Azku said…
Bapak r.. dah x mcm org dah..
Miss Tira said…
Badan tough macam tu kalau gaduh bawakkan jarum je. Mesti dorang lari sebab takut badan meletup. Kui kui.
lalink7 said…
gilersss ahh..kalau tepecahh..ko jawab la nakkk..hahaha
vampire's lovex said…
macam da nak meletoppp !! scarrrryyyy
Awan Biru said…
Adoi, besarnya... lengan dan tuttt dia.
Nanti dah tua, bertahankah bentuk fizikal tu?

Popular Posts