Peralatan memburu Vampire tahun 1890

Khalispun pelik.. kalaula cerita hantu Malaysia tiba-tiba muncul vampires mesti kelakar gila.. kalaula cerita mat salleh ada hantu pocong lagi la kelakar..

Khalis ada 2 persoalan..

Pertama.. kalau hantu pocong tangkap anda.. apa yang dia boleh buat?? dia dahla melompat-lompat.. dari kepala ke kaki kena ikat.. haaa,, kenapa takut ngan hantu pocong ek??

Kedua.. kenapa hantu syaitan ni banyak ganggu sekolah-sekolah..terutama sekolah agama??kenapa jarang kita dengar hantu syaitan mengamuk di bukit bintang.. padahal situ tempat dia..

Kembali pada gambar.. jomla tengok peralatan-peralatan yang digunakan untuk memburu vampire..

nampak tak?? kalau tak nampak kena zoomla..inilah paling besar yang khalis leh buat..hehe

Comments

MFI said…
yang last skali tu gmbr ape?? ape kaitan ngn nk tangkap vampire?
~~Ticer Wann~~ said…
yang last sekali tu umpan untuk tangkap vampire kot...ihiks`
saya YANA said…
hantu.. semua orang pon takot..
Anonymous said…
khalis: actually kt bukit bintang tu dha menag tempat dia so dia senyum laa sapa yang masuk tempat dia..Actually kenapa kita hairan orang yang rajin sembahyang kena hesteria, sebab bila dia sakit macam tu, secara tak langsung masa untuk dia beribadah akan terganggu...tu yang ustaz bitau kitaorang dulu laa..
Azku said…
Kita mmg takut pd benda yg kita xtahu..
chii said…
pic yg last skali tu..mcm nnt bila da dpt tangkap..pastu dorang kurung vampire tu dlm buku eh..
Fyqa said…
huihhh scary jekk
Jangan Kalot said…
Vampire ni hantu barat. xda kat malaysia. haha.

Pergaduhan di bilik persalinan(video)
~nsar~ said…
macam-macam ek.. haha. macam kita gak ada jampi seraph.. selalu tengok supernatural..
Encik MamaT said…
last tu pic sape lak.. hehe....
misz farahniza said…
ha'ah kan..
mesti mcm pelik je ble vampire sesat kat malaysia..
hahaha
Anonymous said…
ah, histeria, aku pena kena.

dan aku pena gak tanya makhluk2 jin ni.

dorang banyak kelentong.
satu cara nak murtad kan orang yang islam, cara histeria la..

dorang pun ada army nak sesatkan kaum adam.
pocong uh gimik nak takut2 je la..
tader makna nak cekik2 pon.

hehe =D
Marcella said…
wa..enchek khalis da mcm Dean & Sam supernatural la..bl kita nk pergi tgkp dorg??peralatan da ada,tgal nk bw team je ni enchek..(sedia menunggu arahan).

p/s:tp sy penakot...hehehe
cik sakdi said…
memang la pocong kene ikat, tp dia tinggi n myb lompat laju2 n abang pernah nampak kat uitm pocong guling2 kat padang. hheehe
lgpon kwn kite pernah nampak pocong berdiri sblah katil kite mase ngah tido.n pocong tu part muke dia yang seram.

p/s: vampire xleh terbang g ngara asia ke?kehekeh
Cik Asma BLuppy said…
teringat lak kat drama english vampire diaries. smart woo hero die.. huhuhu
mykhalis said…
@MFI
apa kaitan..entahla,,Khalispun tak tahu..huuu
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ vampires nak awek cun kot
mykhalis said…
@saya YANA yana ni cakap cam takut hantu je..wahahha
mykhalis said…
@CutieIntan yeke?kemungkinan kot.. yg dah prangai cam setan takkan dia nak kacau pulak..wahahahha
mykhalis said…
@Azku
betul jugak..kalaula kita dah biasa ngan benda tue mesti tak takut dah
mykhalis said…
@chii
kiranya perempuan tu vampires la
mykhalis said…
@Fyqa
kalau fyqa sendri vampires mesti takut punye..hehe
mykhalis said…
@Jangan Kalot itula psal..nape la dia taknak datang malaysia
mykhalis said…
@~nsar~ khalis jarang tengok supernatural..takut
mykhalis said…
@Encik MamaT kekasih idaman semua vampires kot
mykhalis said…
@misz farahniza tula pasal..bukan pelik sikit..dah pelik banyak dah
mykhalis said…
@nur

itula pasal..camne la dia nak cekik..tangan kena ikat
mykhalis said…
@Marcella tapi khalis tak hot cam sam..so tak berani nak gi buru hantu..wahahahha
mykhalis said…
@Cik Asma BLuppy khalis suka sangat citer vampires diaries..superbbb

Popular Posts