Pages

Support Penaja

Wednesday, May 25, 2011

Peralatan memburu Vampire tahun 1890

Posted by mykhalis On 11:11 AM 29 comments

Khalispun pelik.. kalaula cerita hantu Malaysia tiba-tiba muncul vampires mesti kelakar gila.. kalaula cerita mat salleh ada hantu pocong lagi la kelakar..

Khalis ada 2 persoalan..

Pertama.. kalau hantu pocong tangkap anda.. apa yang dia boleh buat?? dia dahla melompat-lompat.. dari kepala ke kaki kena ikat.. haaa,, kenapa takut ngan hantu pocong ek??

Kedua.. kenapa hantu syaitan ni banyak ganggu sekolah-sekolah..terutama sekolah agama??kenapa jarang kita dengar hantu syaitan mengamuk di bukit bintang.. padahal situ tempat dia..

Kembali pada gambar.. jomla tengok peralatan-peralatan yang digunakan untuk memburu vampire..

nampak tak?? kalau tak nampak kena zoomla..inilah paling besar yang khalis leh buat..hehe

29 comments:

yang last skali tu gmbr ape?? ape kaitan ngn nk tangkap vampire?

yang last sekali tu umpan untuk tangkap vampire kot...ihiks`

hantu.. semua orang pon takot..

khalis: actually kt bukit bintang tu dha menag tempat dia so dia senyum laa sapa yang masuk tempat dia..Actually kenapa kita hairan orang yang rajin sembahyang kena hesteria, sebab bila dia sakit macam tu, secara tak langsung masa untuk dia beribadah akan terganggu...tu yang ustaz bitau kitaorang dulu laa..

Kita mmg takut pd benda yg kita xtahu..

pic yg last skali tu..mcm nnt bila da dpt tangkap..pastu dorang kurung vampire tu dlm buku eh..

macam-macam ek.. haha. macam kita gak ada jampi seraph.. selalu tengok supernatural..

last tu pic sape lak.. hehe....

ha'ah kan..
mesti mcm pelik je ble vampire sesat kat malaysia..
hahaha

ah, histeria, aku pena kena.

dan aku pena gak tanya makhluk2 jin ni.

dorang banyak kelentong.
satu cara nak murtad kan orang yang islam, cara histeria la..

dorang pun ada army nak sesatkan kaum adam.
pocong uh gimik nak takut2 je la..
tader makna nak cekik2 pon.

hehe =D

wa..enchek khalis da mcm Dean & Sam supernatural la..bl kita nk pergi tgkp dorg??peralatan da ada,tgal nk bw team je ni enchek..(sedia menunggu arahan).

p/s:tp sy penakot...hehehe

memang la pocong kene ikat, tp dia tinggi n myb lompat laju2 n abang pernah nampak kat uitm pocong guling2 kat padang. hheehe
lgpon kwn kite pernah nampak pocong berdiri sblah katil kite mase ngah tido.n pocong tu part muke dia yang seram.

p/s: vampire xleh terbang g ngara asia ke?kehekeh

teringat lak kat drama english vampire diaries. smart woo hero die.. huhuhu

@MFI
apa kaitan..entahla,,Khalispun tak tahu..huuu

@saya YANA yana ni cakap cam takut hantu je..wahahha

@CutieIntan yeke?kemungkinan kot.. yg dah prangai cam setan takkan dia nak kacau pulak..wahahahha

@Azku
betul jugak..kalaula kita dah biasa ngan benda tue mesti tak takut dah

@chii
kiranya perempuan tu vampires la

@Fyqa
kalau fyqa sendri vampires mesti takut punye..hehe

@Jangan Kalot itula psal..nape la dia taknak datang malaysia

@~nsar~ khalis jarang tengok supernatural..takut

@Encik MamaT kekasih idaman semua vampires kot

@misz farahniza tula pasal..bukan pelik sikit..dah pelik banyak dah

@nur

itula pasal..camne la dia nak cekik..tangan kena ikat

@Marcella tapi khalis tak hot cam sam..so tak berani nak gi buru hantu..wahahahha

@Cik Asma BLuppy khalis suka sangat citer vampires diaries..superbbb

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...