Pages

Support Penaja

Thursday, August 18, 2011

Yusri KRU dan Lisa Surihani TIDAK Berkahwin tahun hadapan.. Ini propa sahaja

Posted by mykhalis On 3:21 PM 38 comments

Blog Mykhalis dibekukan sementara kerana ketidakmampuan Khalis untuk menguruskan dua blog.Surrender.. siapa nak jadi blogger untuk manage blog mykhalis sila PM Khalis.. nanti Khalis promote kaw kaw blog tu..

Tapi untuk mengambil sedikit ruang di dalam dunia hiburan.Nampaknya Yusry KRU telah membuat penafian mengenai perkahwinan mereka tahun hadapan. Dan ramailah yang salah mengatakan begitu setelah terbaca di surat khabar.

Jadi.. inilah penjelasan yang diberikan..

Khalis tak tahu pembetulan ni ramai tahu belum ke tidak..tapi Khalis bantai isi jerla..rasanya dari 10 orang 5 orang tak tahukan?hehe

38 comments:

wooo...yg ni dah tau dah..., khalis..ptutla blog lagik satu tu senyap jew..cian kat blog tu hehehehe~ khalis kena cari cara yg tbaik utk handle dua2 blog, mybe khalis kena tau apa yg nk dpublish kat blog ni dgn blog lagi satu, siapkan entry yg nak dbaca kat blog lagi satu..memudahkan khalis.. kalau tak..suh jew si kecik yg tomey2 kat rumah khalis tu handle..hehehehe~

nape yusry? kenape? kenape?

tak kisah la nak kawin biler..kalau benda baik..baikla dipercepatkan :)

moga slpas dorang kahwin, dorang jadi pasangan sweet macam ustazah nurbayah dan suami.. :)

haha surander yer khalis..ala campur jer cerita hiburan pun kt sni.biar blog caca merba..:)

tu pun nak bg tau ea...kang tb2 terkawen lg cpt...hehe

khalis frust ke...keh3

sebab lisa nak kawen dengan saya..hehe

hahaa . dah ramai sibuk post kata yusry dengan lisa nak kahwin . tau2 je dorang . ni padah kalau tak tau kebenaran cerita . hahaaa ..

@lisa lishuu..nnt kna ajar babay Sayf menaip cepat2 ni..tapi realititnya mmg tak sempat..sbb kat sinipun post dah 8..mmg agak bz arr

@Wadi ARalaaa..ok latue,,biarla lisa single lagik

@PinKy MoMMaitulah yg terbaik..jgn dok berkepit je nnt

@Puan Kutusurrender..keliru nak jaga sampai dua

@Nizam Ijammst income banyak dari blog ni..gi la masuk minang

@Ini Kisah Tiatula.. kan dah berubah terus jalan cerita..

discount xanax generic xanax same real xanax - order xanax no prescription overnight

buy diazepam diazepam class b drug - cheap diazepam for sale in usa

online pharmacy for valium can you buy valium online - buy valium uk cheap

zolpidem drug street price of ambien - ambien side effects memory

xanax 0.5mg buy generic xanax online no prescription - what is xanax prescribed for

buy diazepam online diazepam benzo - diazepam online ireland

diazepam 10 mg diazepam 2mg to buy - side effects of diazepam 10mg

buy ativan ativan user reviews - cheap ativan no prescription

buy diazepam online diazepam 5mg to buy - diazepam dosage liquid

cheap xanax no prescription generic xanax imprint - best place buy xanax online forum

buy generic ativan ativan yawning - how to buy ativan online no prescription

diazepam 5mg what's difference valium diazepam - diazepam 2 mg for vertigo

buy ambien online buy ambien cheap online - ambien no rx

buy carisoprodol online carisoprodol vs xanax - dosage for soma medication

valium antidepressant buy valium online no prescription cheap - valium usage

buy ambien online sleepwalking on ambien cr - ambien generic equivalent

soma online soma bad drug - carisoprodol de 175 mg

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...