Pages

Support Penaja

Tuesday, August 16, 2011

Cerita awak 18sx : Kereta BMW Boss

Posted by mykhalis On 11:11 PM 14 comments



Alkisah ada seorang lelaki yang berusia lewat 50an
dan bekerja sebagai CEO disebuah syarikat yang besar
di KL...

Pada suatu hari tu... Boss ni memanggil la
dia punya seketeri masuk ke ofisnya... seperti biasa
seketerinya pun masukla...

Tolong buatkan saya surat untuk kita punya client...
Si Boss ni pun mula la cakap dia punya mukadimahnya. ..

biasa la Boss...malas nak tulis... cakap punya cakap..
Boss ni pun bangun... dan berjalan-jalan pusing-pusing
meja sambil tangan masuk dalam poket seluar...
10 minit kemudian acara mengarang ayat pun habis...
si seketeri pun mula bersuara...

Seketeri : Boss... pagi tadi kan... masa saya nak
datang ke Ofis... saya nampak pintu garage
boss terbuka...



Boss : (Dalam keadaan kelam kabut) ye ke... tak apa,
nanti saya call rumah... terima kasih...

Si seketeri pun blah balik ke meja dia... dan si
Boss pun call rumah dia tanya wife dia...

Boss : Yang... tolong tengokkan garage rumah kita...
pintu dia terbuka la...

Bini : Tak la bang... baru tadi saya tengok... mana
ada terbuka...

Boss : Iye... terbuka... cuba pergi tengok semula.

Bini : Tidakkkkk, tertutup... saya tahu la bang...

Boss : Pergi la tengok... kalau tak terbuka macam
mana orang boleh nampak?????

Bini : Okay la... okay la...

Setelah setengah jam kemudian... masa Boss ni tengah
relek-relek. .. baru dia perasan yang zip seluar dia
terbuka...
(dah memang perangai dia tak suka pakai
underware... ) maka nampaklah... mengelabahlah si Boss

ni memikirkan mana macam nak cover malu kat seketeri
dia tu... dan petang yang sama juga...

Boss : Errr... tadi pagi masa you nampak garage I
terbuka... ada tak you nampak BMW kat dalam tu?

Seketeri : Tak... yang I nampak cuma ada sebuah Perodua
Kancil dengan dua tayar depannya pancit!!!!!


14 comments:

cuak aku bro... kah kah kah kah kah kah

Hahahaha Perodua je ke.. Lagi best! :p

hahaha aku gelak sopan ni

I dh pernah baca ni..mmg xley blah..
dh la produa..pancit pulak tu!
hahaahahaahhh!! =P

hahahah...hai khalis, selalu macam2

hahahahahahaahhaa gelak abis aku...kancil je dgn tayar depan yang pancit..bajet BMW... biru la en khalis ni hahahahahaha

oh btw, sukacita dimaklumkan blog sah dn tak sah dah masuk dalm list orng yg hebak hehehe :D

bhahahahaha pagi2 dah ketawa sorang2 ni
Perodua kancil je?? hahaha

hahaha.. produa kancil seondhand.. mesti dah selalu semput kn.. haha

hampagas...hahaha!

dill.

hahahahahaha.... pg2 dah menyengalkan diri hihihihihi~

lawak lama ni..time sy sekolah lg

3 kali baca baru faham.ha3

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...