Pages

Support Penaja

Monday, August 15, 2011

Wanita yang meniduri "teman lelaki" yang salah

Posted by mykhalis On 8:49 PM 40 comments

ini model je..tiada kaitan dengan jalan cerita

Cerita yang berlaku ini terjadi di China. Sepasang kekasih pergi menghadiri perkahwinan kawan mereka di Guizhou. Kerana majlis tamat lambat mereka ambil keputusan untuk tidur di hotel.

Kejadian terjadi pada malam itu ketika si perempuan pergi ke tandas yang terletak di luar. Semasa balik, dia tersalah masuk bilik. Apabila dia baring je, "pakwe"nya ajak untuk bersama. Wanita tu setuju jerla. Wanita yang berusia 26 tahun itu merasa janggal dan didapati bahawa lelaki itu bukanlah teman lelakinya.

Perempuan itu membuat laporan polis mendakwa dia diperkosa. Tapi berita seterusnya mengatakan, pihak polis tidak boleh menahan lelaki itu kerana mereka melakukan hubungan dalam keadaan rela. Lagipun polis tidak boleh menuduh rogol kerana perempuan itu sendiri yang salah masuk bilik.

Persoalan kat sini..

A)apa kelembap perempuan tu salah masuk bilik
B)apa kelembap perempuan tu tak perasan pakwe sendiri..suara ke,, bentuk badan ke
C)apala reaksi lelaki normal kalau tiba tiba ada perempuan masuk bilik
D)apala pakwe sebenar perempuan tu rasa bila tahu awek dia leh wat projek ngan laki lain?

Hmm.. kepada wanita.. toksah la gi hotel ek.. kahwen.. duduk laki bini kat rumah.. takde masalah nak rindu2 ni..

Sumber Daily China


40 comments:

uishh . cmni pun ada . scary betul. hehe .. cmne lah perempuan tu boleh x prasan ..haih

btul2 tak tau ke..pmpuan buat2 tak tau..kih kih...

mesti kes tutup lampu tu.xnampak. haha

hehe..ni saje2 wat2 salah neh..
kalo x mesti dh bukak lampu..
=P

aik.. kes cm ne pon ade... bertuah nye lelaki yang bilik lg satu tu... hhehe

Hahahaha, pompuan tu mabuk minum brandy kot. :p

apa nak wat dah ter-accident kan.. kui3... setuju.. kahwen je la.. save duit nak bayar sewa hotel.. :D

time buat mmg sedap, pastu mula la rasa nak menyesal....ceh!

uish... menakutkan la. boleh pulak die tertukar bilik.

@cik sakditak nampak..tapi takkan tak perasan

@Azura Mendezzhahha., dia nak cover malu agaknya

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine tak psatila nak cakap tuah ke tak..tapi memang tersenyum la satu hari..hehe

@~~Ticer Wann~~ kalau nak hotelpun takyah bimbang bila dah halal

@Sarkasiz sedap tu yg sampai tak perasan

Uuuu..saya pernah gak tersilap bilik..berapa kali swept card, pintu tak terbuka..ingat kot salah swept..pastu ade a guy bukak dari dalam...ape lagi terperanjat beruk la gue...rupanya tu bilik 105, saya punya 107...boleh plak hilang ingatan time tu...huh!

hahahahahahaha,...>>> gelak seram~ ni namanya penaya diri ><

@Takde Maknanyehahaha..bahaya betul!!mujurla tak kena tarik masuk dalam

@lisa listau takpe..kantoi sekantoi kantoinya

buy zolpidem online zolpidem medication side effects - zolpidem hemitartrate 10mg side effects

discount ativan ativan lorazepam vs. xanax alprazolam - ativan side addiction

buy valium online cheap valium ireland - effects snorting valium diazepam

lorazepam vs diazepam diazepam online kaufen - diazepam xanax interactions

xanax 1mg what does generic xanax pills look like - xanax side effects depression

buy ativan online ativan withdrawal time frame - ativan off label uses

xanax without prescription buy xanax online overseas - best generic brands xanax

buy xanax online xanax effects nursing baby - can you order xanax online

buy generic ativan ativan and alcohol od - death from ativan and alcohol

buy xanax metronidazole and xanax drug interactions - buy xanax online with prescription

diazepam 10mg buy diazepam 10mg online - how to buy diazepam online usa

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...