Wanita yang meniduri "teman lelaki" yang salah

ini model je..tiada kaitan dengan jalan cerita

Cerita yang berlaku ini terjadi di China. Sepasang kekasih pergi menghadiri perkahwinan kawan mereka di Guizhou. Kerana majlis tamat lambat mereka ambil keputusan untuk tidur di hotel.

Kejadian terjadi pada malam itu ketika si perempuan pergi ke tandas yang terletak di luar. Semasa balik, dia tersalah masuk bilik. Apabila dia baring je, "pakwe"nya ajak untuk bersama. Wanita tu setuju jerla. Wanita yang berusia 26 tahun itu merasa janggal dan didapati bahawa lelaki itu bukanlah teman lelakinya.

Perempuan itu membuat laporan polis mendakwa dia diperkosa. Tapi berita seterusnya mengatakan, pihak polis tidak boleh menahan lelaki itu kerana mereka melakukan hubungan dalam keadaan rela. Lagipun polis tidak boleh menuduh rogol kerana perempuan itu sendiri yang salah masuk bilik.

Persoalan kat sini..

A)apa kelembap perempuan tu salah masuk bilik
B)apa kelembap perempuan tu tak perasan pakwe sendiri..suara ke,, bentuk badan ke
C)apala reaksi lelaki normal kalau tiba tiba ada perempuan masuk bilik
D)apala pakwe sebenar perempuan tu rasa bila tahu awek dia leh wat projek ngan laki lain?

Hmm.. kepada wanita.. toksah la gi hotel ek.. kahwen.. duduk laki bini kat rumah.. takde masalah nak rindu2 ni..

Sumber Daily China


Comments

puteri ain said…
uishh . cmni pun ada . scary betul. hehe .. cmne lah perempuan tu boleh x prasan ..haih
ArulchelseA said…
btul2 tak tau ke..pmpuan buat2 tak tau..kih kih...
cik sakdi said…
mesti kes tutup lampu tu.xnampak. haha
Azura Mendezz said…
hehe..ni saje2 wat2 salah neh..
kalo x mesti dh bukak lampu..
=P
aik.. kes cm ne pon ade... bertuah nye lelaki yang bilik lg satu tu... hhehe
Anonymous said…
Hahahaha, pompuan tu mabuk minum brandy kot. :p
~~Ticer Wann~~ said…
apa nak wat dah ter-accident kan.. kui3... setuju.. kahwen je la.. save duit nak bayar sewa hotel.. :D
Sarkasiz said…
time buat mmg sedap, pastu mula la rasa nak menyesal....ceh!
Cik Asma BLuppy said…
uish... menakutkan la. boleh pulak die tertukar bilik.
mykhalis said…
@puteri ain persolan utama tue..hehe
mykhalis said…
@cik sakditak nampak..tapi takkan tak perasan
mykhalis said…
@Azura Mendezzhahha., dia nak cover malu agaknya
mykhalis said…
@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine tak psatila nak cakap tuah ke tak..tapi memang tersenyum la satu hari..hehe
mykhalis said…
@~~Ticer Wann~~ kalau nak hotelpun takyah bimbang bila dah halal
mykhalis said…
@Sarkasiz sedap tu yg sampai tak perasan
[sutera kasih] said…
sengal perempuan itu haha
mykhalis said…
@[sutera kasih]kura kura lembap je kan?hehe
Takde Maknanye said…
Uuuu..saya pernah gak tersilap bilik..berapa kali swept card, pintu tak terbuka..ingat kot salah swept..pastu ade a guy bukak dari dalam...ape lagi terperanjat beruk la gue...rupanya tu bilik 105, saya punya 107...boleh plak hilang ingatan time tu...huh!
KhaiRin said…
bengong nyer pompuan
lisa lis said…
hahahahahahaha,...>>> gelak seram~ ni namanya penaya diri ><
mykhalis said…
@Takde Maknanyehahaha..bahaya betul!!mujurla tak kena tarik masuk dalam
mykhalis said…
@KhaiRinmamai sesangat dah agaknya
mykhalis said…
@lisa listau takpe..kantoi sekantoi kantoinya
Anonymous said…
ish ish ish....
Anonymous said…
buy zolpidem online zolpidem medication side effects - zolpidem hemitartrate 10mg side effects
Anonymous said…
xanax for sale without prescription xanax withdrawal days - buy xanax online real
Anonymous said…
can you buy xanax online legally xanax buy online - xanax 3 mg pills
Anonymous said…
discount ativan ativan lorazepam vs. xanax alprazolam - ativan side addiction
Anonymous said…
buy valium online cheap valium ireland - effects snorting valium diazepam
Anonymous said…
lorazepam vs diazepam diazepam online kaufen - diazepam xanax interactions
Anonymous said…
xanax 1mg what does generic xanax pills look like - xanax side effects depression
Anonymous said…
buy ativan online ativan withdrawal time frame - ativan off label uses
Anonymous said…
xanax without prescription buy xanax online overseas - best generic brands xanax
Anonymous said…
buy xanax online xanax effects nursing baby - can you order xanax online
Anonymous said…
buy generic ativan ativan and alcohol od - death from ativan and alcohol
Anonymous said…
buy xanax metronidazole and xanax drug interactions - buy xanax online with prescription
Anonymous said…
diazepam 10mg buy diazepam 10mg online - how to buy diazepam online usa

Popular Posts