Pages

Support Penaja

Wednesday, August 17, 2011

Gambar Menarik Lelaki dan buih sabun

Posted by mykhalis On 11:26 AM 4 comments

Seorang penghibur bernama Fan Yang yang berasal dari Kanada telah pergi membuat persembahan di China untuk memecahkan rekod 150 orang dalam satu buih.. Sangat cantik dan menarik sangat. Teringat pulak cerita Shin Chan..hehe

Ini videonya kalau nak tengok..memang gila cantik arr











Kalau bawak awek..ehh.. wife Khalis gila romantik ni.. Balik dari persembahan mesti dua dua nak gi main buih sabun gak..

HE..HE..HE (gelak jahat!!)

4 comments:

ntah brape thn ek dia berlatih wat cm ni

fuyooo...menakjubkan..tersentap kejap nih~ bestnya kalau dpt tgk scara live nih~ suka tgk buih sabun~

Aiii khalis, lain mcm je bunyi yg last skali tu.. Hak3


Tp mmg cntik laa biuh2 tuh. huhh

bole ehh buat belon dgn sabun besar2 macam tuh... menakjubkanlahh

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...