Pages

Support Penaja

Wednesday, August 17, 2011

Cara orang Colombia halau hantu.. Exorcisme

Posted by mykhalis On 8:49 PM 11 comments

Hermes Sifuentes (50), juga menggelarkan dirinya sebagai “Brother Hermes” sudah 20 tahun kerjenya halau hantu setan. Orang yang dirasuk akan dipakaikan dengan pakaian putih dan dilumurkan dengan lumpur..\


maka..bermulalah acara pemujaan.. Khalis tunjuk ni sebab..


Akan ada si bangang akan cakap..


"Kalau orang islam halau jin syaitan rasuk.. orang bukan islam ada cara jugak"
Trolololl sarcasme..












ini kerja gila betulla.. tak tahula orang ni ngamuk kerana ada hantu dalam badan or naik hantu sebab kena lumur lumut satu badan..hehe

Bagi orang Islam, kalau kena rasuk kita akan baca ayat suci Al-Quran macam Ayat Kursi, surah yasin, jangan la ada yang pertikaikan kajian saintifik pulak nanti. Ilmu Allah ni luas, bukan boleh dikaji dengan otak atau the last lost scroll,ataupun samakan dengan amalan cam kat atas ni..




11 comments:

perlu ke sampai camtu sekali?

ajaran sesat ni.kami xpernah buat mcm ni pun. kalau sebenarnya, kami hanya berdoa.tak perlu buat benda tak logik mcm tu. ewww...

dah macam hantu dah orang yang penuh lumpur tu

Kita buat berlandaskan agama kita. Dorang lantak laa nak tanam separuh badan ke apa ke. Dah nama pun jahil. Jahil itu kan bermaksud bodoh :)

hehehe..ni yg dpanggil jahil sejahil2nya..~ ikshh3x... jgn la plak ada yg kat malaysia tiru cam ni..rosak agama..iskhh3x...

@Feza
tukang halau dah naik gile agaknya

@Mischelleyeke? kesederhanaan la ek? ini mesti bomoh sesat jugak ni

@liya aliawahahahha.. itula pasal..seram je

@Miss Tirakita nnt jangan percaya sangat ngan tok bomoh yang gila..bukan takde..ye tak?

@lisa liskalau ada ilmu, mesti tak tiru..tapi kalau bodoh, mesti buat

yup.setiap agama ada sja org yg akan menyesatkan.

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...