Pages

Support Penaja

Monday, August 15, 2011

Kalau dah dasar penyokong MU..Kad kahwin pun Manchester United jugak

Posted by mykhalis On 4:19 PM 40 comments

Dengar sini semua..wahahha..

Buat kali pertama dalam sejarah EPL

Arsenal, Liverpool dan Chelsea tak menang dalam perlawanan pembukaan.

Buat dalam temph 40 tahun.. tiada pasukan yang bermain di tempat sendiri menang

dan secara tradisi.. Manchester United tetap menang walaupun gol sendiri..Whahahaha

jangan marah, jangan merajuk, jangan segan.. bak kata Owen..

'kalau rasa team sendiri tak dapat bagi piala.. kita join je Manchester United.. Kurang-kurang mesti ada piala punyala.. wahahhaha'


hati2,, jangan ada tetamu yang terima kad ni wat pijak2.. sebab paling kurang ada Bismillahirahmanarrahim.. ye tak?

Ini adalah gambar kad kahwen Asyraff Muslim
Bukan apa.. Khalis jeles semua orang puji kad kahwin Muslim(bukan Sayf Muslim my baby k?) tapi Asyraff Muslim yang berbentuk naskah Al-Quran.. Kreatif sesangat.. tapi diharapkan takdela ada orang main buang je kan? yerla.. kita yang tahu jawi ni memang la tau ini kad jemputan.. takut ada orang tak tahu jawi ingat kita buang Al-Quran la pulak.. Sama la cam Kad Kahwin guna gambar sebenar kita dan pasangan.Jangan nanti ada orang pijak pijak gambar kita pulak.. tak sedih ke?

NI adalah kad kahwin seorang blogger yang gila minat MU.. Buat sendiri print sendiri

Tq MU sebab terus menang dan menang.. MUahh MU


40 comments:

hahahahahahaha...taksub2x... tp ayat yang tak tahan..wat sndry, print sendry..hehehehehehe~ nak puji sikit la.. sgt kreatif2x...><

lawa kat kawin asyraff tu..betul kata en khalis..harap tak de orng pijak, atau campak buang mcm tu jak..

lawaa la kat kawin asyraff muslim . :)

hehhee.. kad kahwen ashraf tu memang berseni la... betol cakap khalis, jgn sampai ada orang pijak2 lak anti kn....

p/s... kenapa nak citer pasal MU ek.. i hate MU :)

cuak aku bro..aku pun nk guna chelsea jugak la..kih kih kih

cantiknyer kad kawen . huhu . mkin kreatif malaysian skng ni . reen nanti nak wat simple2 je . haishh brangan la pulak . :D

kemain kad kawen skunk nih. hihi.

nt sy nk wat kad hello kitty la. leh x? huhu

Humangaaai.. Macam ini pun ada ke.. Ahaks :p

P/s: Sorry lama menghilang. Tira sangat sibuk baru-baru ni.

@lisa lis tokey cc la katakn..rugila kalau tempah.

@ABUharap yg dapat nnt simpanla betul2

@puteri ainunik sangat2.. pertama kali tengok

@♥ aeryn ♥ takpe berangan.. yg penting jimat

@[sutera kasih]yke? dekat2 la ngan tarikh Khalis, tapi lambat 2 hari..tkde hadiah..heh

hihi,,,comey ah,,merah!!,,

ambien 10 mg ambien non rem sleep - ambien online from canada

buy valium online valium to buy uk - valium to buy online in uk

diazepam 5mg buy blue diazepam - valium side effects mayo clinic

buy valium buy valium no prescription needed - valium pills effects

xanax no rx pass home drug test xanax - easy overdose xanax

diazepam online cheap diazepam online usa - diazepam 2mg online

order lorazepam lorazepam ativan vs xanax - ativan quit drinking

buy zolpidem zolpidem tartrate withdrawal - zolpidem tartrate overdose fatal

ativan online ativan side effects ask patient - ativan no prescription

buy ativan online ativan drip alcohol withdrawal - ativan no prescription needed

diazepam online diazepam online in usa - diazepam dosage compared to xanax

order xanax how to buy xanax online legally - buy xanax xr

discount xanax xanax side effects for men - generic brands of xanax

buy xanax 1mg klonopin vs xanax recreational use - xanax and alcohol bac

xanax online xanax side effects urination - xanax anxiety medication side effects

buy ambien online ambien and alcohol and xanax - ambien abuse

generic ambien buy how do i purchase ambien online with no prescription - buy ambien from india

buy valium online valium dosage per kg - valium to xanax dosage

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...