Pages

Support Penaja

Thursday, August 18, 2011

Gambar Permandangan menarik : Bagaikan di awan biru

Posted by mykhalis On 8:41 PM 15 comments

Ini bukanlah gambar edit, namun realitinya ia terjadi apabila garam membeku dan memberikan imej pencantuman langit dan bumi.

Lefleksi yang lebut dan bersinar membuatkan ianya menjadi kawasan perlancongan terkenal.Terletak di Uyani, Bolivia. Khalis kagum sangat bila tengok gambar ni..cantik dan menenangkan.

InsyaAllah, kalau dah habis bayar PTPTN nanti pergila..hehe


gambar apabila tasik garam kering atau tersejat



Lokasi terletaknya Tasik Garam







Orang Bolivia cakap bahasa apa ek?

15 comments:

xsyok la theme baru...konfius nk tgk recent post...
cm yg right before theme nie ag best la...

*just my opinion.. ;#

Mmg sgt chantek!!!
=)
& yes Khalis..Dezz mcm setuju plax dgn ♥ yes i'm the winner ♥ ..
hehe! =P

wow.. sgt cun.. hahaha

kenapa depan kenderaan mereka di tutup?

@♥ yes i'm the winner ♥theme baru ni dia leh edit,,yg lama takleh edit,, jadi nak tambah widget ssh..sori

@Azura Mendezzkhalis ikhtiar cari theme yg lagi cool ok

@Ayietangkap gambarpun gila syok kat sini

Ya Allah Cantiknya.... terpegun tengok...suka sgt gmbar yang awan tu...cantik sgt2x...

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...