Gambar Permandangan menarik : Bagaikan di awan biru

Ini bukanlah gambar edit, namun realitinya ia terjadi apabila garam membeku dan memberikan imej pencantuman langit dan bumi.

Lefleksi yang lebut dan bersinar membuatkan ianya menjadi kawasan perlancongan terkenal.Terletak di Uyani, Bolivia. Khalis kagum sangat bila tengok gambar ni..cantik dan menenangkan.

InsyaAllah, kalau dah habis bayar PTPTN nanti pergila..hehe


gambar apabila tasik garam kering atau tersejat



Lokasi terletaknya Tasik Garam







Orang Bolivia cakap bahasa apa ek?

Comments

xsyok la theme baru...konfius nk tgk recent post...
cm yg right before theme nie ag best la...

*just my opinion.. ;#
Azura Mendezz said…
Mmg sgt chantek!!!
=)
& yes Khalis..Dezz mcm setuju plax dgn ♥ yes i'm the winner ♥ ..
hehe! =P
Ahmad Taufik said…
Maha Besar ciptaan-Nya. :)
Ayie said…
wow.. sgt cun.. hahaha
mra said…
kenapa depan kenderaan mereka di tutup?
mykhalis said…
@♥ yes i'm the winner ♥theme baru ni dia leh edit,,yg lama takleh edit,, jadi nak tambah widget ssh..sori
mykhalis said…
@Azura Mendezzkhalis ikhtiar cari theme yg lagi cool ok
mykhalis said…
@Ayietangkap gambarpun gila syok kat sini
mykhalis said…
@mraelakkan hakisan garam kot
lisa lis said…
Ya Allah Cantiknya.... terpegun tengok...suka sgt gmbar yang awan tu...cantik sgt2x...

Popular Posts