Pages

Support Penaja

Sunday, August 14, 2011

Semoga diriku bangun sahur esok

Posted by mykhalis On 11:04 PM 32 comments

Khalis memang lemah sikit kalau tak bangun sahur. Secara mentalnya Khalis rasa lemah je. Lagi2 kalau ada lauk berbuka semalam yang sedap..Arghh.. menjeling je kat tudung saji masa bangun subuh pagi tadi..Geram sungguh rasanya. Khalis tak salahkan sesiapa.. sebab selama ini yang jadi pengejut sahur adalah Baby Sayf.. tapi semalam lena sungguh dia tido.. eiii..rasa nak gigit je pipi.

Jadi, Khalis cari la beberapa cara yang sesuai untuk wife Khalis kejutkan.. Yerla.. dengar cerita dia dah putus asa nak kejutkan Khalis.. pernah Khalis nak tertendang wife Khalis sebab terkejut.. hehe..

Jadi, marilah kita berkongsi-kongsi petua kan?sebab semakin di penghujung ramadhan semakin malas nak bersahur,yertak?


Kalau nak kejutkan orang bangun tidur especially sahur..cam ni antara caranya..
1. Pegang anak jari kiri/kanan sambil tu panggil nama dia perlahan lahan..
2. Sentuh bahu org tidur tu..dan goyangkan perlahan lahan..sambil panggil nama dia…
3. Renjis air kat muka dia…sambil panggil nama dia…
4. Tampar tampar manja pipi dia..sambil panggil nama dia…
5. Tutup kipas/air cond

Tapi kalau still tak ada effect
1. Jerit nama dia kuat kuat…
2. Gigit ibu jari kaki dia..cam antu toyol gigit
3. Simbah air sebaldi…kalau boleh air rendam baju dalam korang
4. Tarik rambut dia sampai jatuh dari tilam
5. Goyang badan dia kuat2 then jerit gempa bumi! gempabumi! tsunami!tsunami!
6. Jerit api! api! api!
7. Letak kfc ke mcd ke xpun ikan patin masak tempoyak yg baru dibeli sebelah hidung dia..bgi ambik bau sikit

Still tak ada effect gak
1. Pergi kat telinga dia…then sebut maa rabbuka! sambil seru nama dia byk kali…
2. Pergi kat dia, baca je surah yaa sin!

Tapi kalau still tak ada effect gak…ni je la cara terakhir

1. Panggil je orang masjid/surau untuk uruskan…kerana tuhan lebih menyayanginya

Sumber : Majalah Gila-Gila dan di copy dari syok.org

32 comments:

uishhhhhh.. kalau susah nak bangun pon susah jugak yee.. sampai kena panggil orang masjid sebab ingat dah 'pergi' pulak.. haha

tips last tu lawak gler. panggil org masjid sekali. ahhaha

hik3 nice laa cre kejutkan ni. yg last tu mmg xleh tahan. dh xde upenye :)


btw, salam ramadhan khalis. lame dh x drop commnt sini. khalis pun dh lupe kot kt sy. hehe :)

dengan segera sy bgun tido,takmo jadik cam yg last tu.hahaha..

hahahaha..last2 da mati erk tu sbb pgl org surau. lwk je la.. ;DD

last2 tu tak boleh tahan...

mak pernah cakap..sebelum tido tepuk2 bantal tu...heheheh,..

cuak aku bro..kih kih kih.. lawak la..

uishh nasib baik tak tendang betul2 .. kalau tak cian wife tu haa ..bahaya2 .. hahaha

hehehehehe......yg last skali xtahan....;)

hahahaha..lwak2x...ni kalau wat tips2 cam kat atas tu yg dkategori kecut perut depa tu..kompom cek kena maki dgn kwn~

ambien online ambien and pregnancy second trimester - ambien side effects violence

buy xanax online xanax junkie - recovering xanax overdose

order ativan online buy ativan online pharmacy - ativan to xanax conversion

buy diazepam where can buy diazepam in usa - buy diazepam online usa cheap

buy xanax xanax pills pics - xanax pills used

ativan for sale ativan 0.5 mg - give overdose ativan

zolpidem ambien zolpidem to buy in usa - buy ambien cr canada

zolpidem online que es zolpidem 10 mg - zolpidem tartrate oral tablet 10 mg

diazepam is valium diazepam 10 mg alcohol - buy diazepam no rx

order valium online valium dosage max - valium dosage 15 mg

buy xanax buy alprazolam online mastercard - buy xanax online video

zolpidem online zolpidem tartrate 10 mg tablet no prescription - buy generic ambien online no prescription

diazepam 10 mg buy diazepam cheap online - diferencias entre valium y diazepam

purchase ativan buy lorazepam free shipping - 3 mg ativan withdrawal

ativan for sale ativan withdrawal weight gain - ativan side effects heart

diazepam no prescription diazepam dosage get high - 10mg diazepam vs 2mg xanax

buy xanax xanax overdose many mg - xanax overdose pregnancy

buy ambien online overnight generic brand of ambien cr - buy ambien online usa

buy soma buy soma online no prescription with mastercard - read legend soma online

soma what is the drug soma used - carisoprodol india

soma muscle relaxant buy soma no prescription online - there drug test soma

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...