Pages

Support Penaja

Saturday, August 20, 2011

Seni Kreatif : Seni bangunan dari kertas

Posted by mykhalis On 3:24 PM 3 comments

Dah lama sangat Khalis tak kongsikan hasil kerja kreatif di sini. Maklumlah, ramai yang suka berkongsi.. hehe.

hasil kerja seni kreatif ini adalah hasil ilham dan kerja seorang arkitek. Bermakna pengghargaan arkitek pada bangunan ni memang luar biasa. Itu apa yang Khalis faham dari falsafah Ted Mosby( how I Met Your Mother)

menggunakan dimensi 4D, di mana ada unsur realiti dalam hasil kerjanya, dan berinspirasikan dua bangunan yang terhebat iaitu Taj Mahal dan Menara Eiffel, Christina lihan cuba menghasilkan kualiti rekaan semula yang cukup detail.

Bagi Khalis, ini memang macam takde kerja. Tapi kalau di jual mesti laku gila. Kalau tak laku mesti ada something wrong.. Cuba korang tengok gambar lukisan Picasso, heret beretpun ada nilai estatika dan seni,, harga juta juta,, yang smart camnipun mesti juta-juta jugakkan?















3 comments:

FUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
detail giler dia orang wat~ mmg seni gila ar.... mmg kreatif, menakjubkan woo... ni yg dpanggil tangan seni.. letak la kat mana pun..kompom hasilnya begini..><

sangat kagummmmmmmmmmm!!!
memang kreatif... the best!!

xsuke!,.kenape cantik sangat2 ni????,..-mode : jeles- huhuhu

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...