Pages

Support Penaja

Saturday, August 20, 2011

Fasa Kehidupan dan kekurangannya

Posted by mykhalis On 9:21 PM 14 comments

Khalis sampai-sampai je rumah, semua jersey tempahan sudah sampai dan Khalis sedang memeriksa kerosakannya. Alhamdulillah, kualiti seperti dijanjikan tetapi ada beberapa tempahan yang tak dapat Khalis penuhi kerana kehabisan stok terutama dekat dengan raya.

InsyaAllah, esok Khalis akan buat satu blog Khas untuk promote semua jersey, cara tempahan dan pembayaran. Maaf kepada mereka yang telah buat pertanyaan dan tempahan, Khalis tak berani nak terima bayaran sebelum stok dalam tangan dan diperiksa dahulu.Lagipun ini kali pertama Khalis buat jualan jersey secara online.

Oklah.. kita biarkan dulu pasal jersey, nanti Khalis akan e-mailkan semula pada mereka yang pernah bertanya. Tapi inilah kehidupan..

Khalis sedang melalui fasa kedua, dan rasa setuju sangat kekurangan masa. Tapi Khalis harap sangat, bila dah menjelang fasa tua, Khalis akan bertenaga untuk melalui hari hari.. Takkanla nak menyusahkan anak anak dan isteri isteri..ye tak?

14 comments:

sama la bro..fasa ke ddua jugak ni.. kih kih kih

saya mgalami fasa prtama =_="

fasa ptama. akaun bank asyek xade duit, haha


apekate bro bg duit tu kat kite,kite tolong enjoykan.hehehe

@ArulchelseAtu la pasal.. keje je memanjang..huu

@cik sakditak malu..wahahha.. takleh,,nak simpan hari tue

semua yg terjadi, ada hikmah disebaliknya. :)

Abg Khalis, nak $$ raya.. hehe!

*masa selalu mencemburui org dewasa

boleh je khalis..kene amik contoh orang jepun la..lakukan senaman ringan setiap hari..jaga pemakanan..

@Ahmad Taufikstuju2.. supaya melengkapkan mana yang kurang

@MFI pergh.. sangat mudah teori..tapi untuk khalis sangatla susahnya

tringat zaman masa mlalui fasa pertama...senangnya hidup tp xbduit hahaha...

skrg..fasa kedua...duit ada tp xda masa, masa yg ada tlalu limited..haishhhh~

muda @ tua, takde siapa pon hidup kat dunia ni dgn niat nak menyusahkan org lain tp kdg2 terpaksa hihi soweee

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...