Fasa Kehidupan dan kekurangannya

Khalis sampai-sampai je rumah, semua jersey tempahan sudah sampai dan Khalis sedang memeriksa kerosakannya. Alhamdulillah, kualiti seperti dijanjikan tetapi ada beberapa tempahan yang tak dapat Khalis penuhi kerana kehabisan stok terutama dekat dengan raya.

InsyaAllah, esok Khalis akan buat satu blog Khas untuk promote semua jersey, cara tempahan dan pembayaran. Maaf kepada mereka yang telah buat pertanyaan dan tempahan, Khalis tak berani nak terima bayaran sebelum stok dalam tangan dan diperiksa dahulu.Lagipun ini kali pertama Khalis buat jualan jersey secara online.

Oklah.. kita biarkan dulu pasal jersey, nanti Khalis akan e-mailkan semula pada mereka yang pernah bertanya. Tapi inilah kehidupan..

Khalis sedang melalui fasa kedua, dan rasa setuju sangat kekurangan masa. Tapi Khalis harap sangat, bila dah menjelang fasa tua, Khalis akan bertenaga untuk melalui hari hari.. Takkanla nak menyusahkan anak anak dan isteri isteri..ye tak?

Comments

ArulchelseA said…
sama la bro..fasa ke ddua jugak ni.. kih kih kih
Aiza Hamid said…
saya mgalami fasa prtama =_="
cik sakdi said…
fasa ptama. akaun bank asyek xade duit, haha


apekate bro bg duit tu kat kite,kite tolong enjoykan.hehehe
mykhalis said…
@ArulchelseAtu la pasal.. keje je memanjang..huu
mykhalis said…
@cik sakditak malu..wahahha.. takleh,,nak simpan hari tue
Anonymous said…
semua yg terjadi, ada hikmah disebaliknya. :)
blog-tips-kurus said…
Abg Khalis, nak $$ raya.. hehe!

*masa selalu mencemburui org dewasa
MFI said…
boleh je khalis..kene amik contoh orang jepun la..lakukan senaman ringan setiap hari..jaga pemakanan..
mykhalis said…
@Ahmad Taufikstuju2.. supaya melengkapkan mana yang kurang
mykhalis said…
@MFI pergh.. sangat mudah teori..tapi untuk khalis sangatla susahnya
lisa lis said…
tringat zaman masa mlalui fasa pertama...senangnya hidup tp xbduit hahaha...

skrg..fasa kedua...duit ada tp xda masa, masa yg ada tlalu limited..haishhhh~
Areen said…
muda @ tua, takde siapa pon hidup kat dunia ni dgn niat nak menyusahkan org lain tp kdg2 terpaksa hihi soweee

Popular Posts