Pages

Support Penaja

Thursday, August 18, 2011

Rekaan Kreatif: Hand bag kertas

Posted by mykhalis On 8:09 AM 15 comments

Kalau anda pembaca setia blog Khalis mesti tahu bahawa Khalis ada berkongsi banyak peralatan yang best best. Alaa. takkan tak jumpa.. walaupun baru cecah setengah bulan berblogging, Khalis rasa dah hampir 1+++ posting yang telah Khalis sharekan.


Bercakap mengenai handbag, Khalis ada tengok realiti tv di E! mengenai pasangan ni nak beli hand bag berjenama LV yang harganya mencecah USD60ribu. Apa kejadahnya beg tangan nahal sampai camtu sekali??boleh beli sebijik rumah tue.


Tapi sampai sekarang Khalis masih tak dapat kenal yang mana mahal atau murah sebab semuanya kelihatan biasa-biasa je di mata eorang lelaki cam Khalis.


Tapi cuba tengok rekaan kreatif dari pereka Taiwa bernama Chai Su ran Rika Lim. Mereka menghasilkan satu cara mudah untuk menrik perhatian pembeli atau pemakai.


Dengan menggunakan konsep rekabentuk beg kertas 2D, Beg ibi cukup kuat dan teguh kerana mmpu menyimpan barangan yang besar seperti laptop.dan setiap beg ini dihasilkan menggunakan lukisan tangan.

Dan inilah baru cool!!


15 comments:

beg tangan tu kn salah satu nafsu pompuan... tanya la mn2 pompuan.. diorg mesti ada lbh dr 1 beg

wow.. klu bleh, share la hrga bapa hengget skali.. nk beli kt mana.. etc.. hehehe

@KhaiRinhahha..ada bahagian khas untuk beg tangan rupenye..

@SHEHAN ISMAILKhalis tak jumpa la pulak.. cuba google je nama yang diberi..ada la kot

@KhaiRin hahahahaha..xjugak..kalau ppuan tu mmg jenis yg xboleh tgk mmg lebih dr 10 beg pun ada..tp cam sy nih..1 beg sj, beg tu g kja..beg tu g dating..dah koyak smpai xley pkai br beli.. tu pun sebab tpksa beli...huhuhuhu~ n ada tau ppuan yg langsung xda beg just beg dompet~ ><

hohohoho..kalau lah ada beg cam ni depan mata mmg tringin nak beli..pcuri pun xberani nak curi..sbb ingat kertas sj.. letak dlm keta pun depa xpandang kot hehehehe..sbb xperasan~

wowww!!!sangat cantik la..cool je:)

@lisa lishahaha..ini mesti ada masalah budget ni..hehhehe

@lisa listaut akpe..pencuripun leh rasa tertipu

@mykhalis hahahahaha..bunyi budget tu macam kejam sgt la..hehehehe, tp memang pun..kena bjimat utk beli kperluan lain, beg banyak pun serabut woo..hehehehe~ sy ni jenis plupa..so bw stu beg dah ckup, xda la ttinggal apa2~

nampak macam kartun , tapi betul .. cool .. heheh . yeuw! Tia langsung tak memilih beg tangan . asal nampak cantik dan Tia mampu beli , rembat ajelah :D

sy pun dah tersuka kat bag ni... huhu bawak gi keje mesti jadi perhatian... hahaha

ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...