Rekaan Kreatif: Hand bag kertas

Kalau anda pembaca setia blog Khalis mesti tahu bahawa Khalis ada berkongsi banyak peralatan yang best best. Alaa. takkan tak jumpa.. walaupun baru cecah setengah bulan berblogging, Khalis rasa dah hampir 1+++ posting yang telah Khalis sharekan.


Bercakap mengenai handbag, Khalis ada tengok realiti tv di E! mengenai pasangan ni nak beli hand bag berjenama LV yang harganya mencecah USD60ribu. Apa kejadahnya beg tangan nahal sampai camtu sekali??boleh beli sebijik rumah tue.


Tapi sampai sekarang Khalis masih tak dapat kenal yang mana mahal atau murah sebab semuanya kelihatan biasa-biasa je di mata eorang lelaki cam Khalis.


Tapi cuba tengok rekaan kreatif dari pereka Taiwa bernama Chai Su ran Rika Lim. Mereka menghasilkan satu cara mudah untuk menrik perhatian pembeli atau pemakai.


Dengan menggunakan konsep rekabentuk beg kertas 2D, Beg ibi cukup kuat dan teguh kerana mmpu menyimpan barangan yang besar seperti laptop.dan setiap beg ini dihasilkan menggunakan lukisan tangan.

Dan inilah baru cool!!


Comments

KhaiRin said…
beg tangan tu kn salah satu nafsu pompuan... tanya la mn2 pompuan.. diorg mesti ada lbh dr 1 beg
SHEHAN ISMAIL said…
wow.. klu bleh, share la hrga bapa hengget skali.. nk beli kt mana.. etc.. hehehe
mykhalis said…
@KhaiRinhahha..ada bahagian khas untuk beg tangan rupenye..
mykhalis said…
@SHEHAN ISMAILKhalis tak jumpa la pulak.. cuba google je nama yang diberi..ada la kot
lisa lis said…
@KhaiRin hahahahaha..xjugak..kalau ppuan tu mmg jenis yg xboleh tgk mmg lebih dr 10 beg pun ada..tp cam sy nih..1 beg sj, beg tu g kja..beg tu g dating..dah koyak smpai xley pkai br beli.. tu pun sebab tpksa beli...huhuhuhu~ n ada tau ppuan yg langsung xda beg just beg dompet~ ><
lisa lis said…
hohohoho..kalau lah ada beg cam ni depan mata mmg tringin nak beli..pcuri pun xberani nak curi..sbb ingat kertas sj.. letak dlm keta pun depa xpandang kot hehehehe..sbb xperasan~
yayath said…
wowww!!!sangat cantik la..cool je:)
mykhalis said…
@lisa lishahaha..ini mesti ada masalah budget ni..hehhehe
mykhalis said…
@lisa listaut akpe..pencuripun leh rasa tertipu
mykhalis said…
@Aiza Hamidmana boleh nak..kena beli arr
lisa lis said…
@mykhalis hahahahaha..bunyi budget tu macam kejam sgt la..hehehehe, tp memang pun..kena bjimat utk beli kperluan lain, beg banyak pun serabut woo..hehehehe~ sy ni jenis plupa..so bw stu beg dah ckup, xda la ttinggal apa2~
Ini Kisah Tia said…
nampak macam kartun , tapi betul .. cool .. heheh . yeuw! Tia langsung tak memilih beg tangan . asal nampak cantik dan Tia mampu beli , rembat ajelah :D
Mahirah Ridzuan said…
sy pun dah tersuka kat bag ni... huhu bawak gi keje mesti jadi perhatian... hahaha

Popular Posts